2017. október 18., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Március 17-én érkezik az Oppo R9

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GizmoChina

Az előző plakáton még R9-ként szerepelt egy újdonság, a mostanin viszont csak simán idézőjelbe tettek egy kilencest, még az sem kizárt, hogy a Find-széria újabb ékes darabja mutatkozik be.

Hirdetés

Nem ritka, hogy az Oppótól csokorban érkezzenek a hírek, még csak tegnap jelent meg az információ, mely szerint érkezik az R9, máris itt az új óriásplakát, ami Kínai utcáin jelent meg, és már nem R9-ként, hanem „9"-ként hivatkozik a lepel alatt lévő termékre, ráadásul konkrét dátumot közöl: március 17-e lesz a bemutató napja. Kérdéses, hogy Find 9 vagy R9 van a takaró alatt, viszont a névnél talán érdekesebb a várható beltartalom: ha minden igaz, akkor Qualcomm Snapdragon 820 dolgozik majd benne 3 vagy 4 gigabájt RAM-mal, 64 gigabájtos, bővíthető tárolóval és 3700 mAh kapacitású akkumulátorral.

Újabb plakát bukkant fel az Oppónál, körülbelül két hét múlva be is mutatják a csúcsmodellt.
Újabb plakát bukkant fel az Oppónál, körülbelül két hét múlva be is mutatják a csúcsmodellt. [+]

Az óriástelefonok kedvelői örülhetnek, hiszen az előzetesek szerint 6 hüvelykes, QHD felbontású kijelzőt kap a mobil, hátlapján 21, előlapján 13 megapixeles kamerával. Az Android Marshmallow-alapokra építkező kütyüre tehát már csak bő két hetet kell várni.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.