Bemutatkozott az Oppo F1 Plus

Pár hete hullott le a lepel az Oppo R9 és az R9 Plus készülékekről, amelyek a mutatós küllem mellé erős hardveres felhozatalt kaptak. Az Oppo nemcsak a Kínai Népköztársaságban forgalmaz, és ma elérkezett az idő a kisebbik változat nemzetközi prezentálására, méghozzá F1 Plus néven, hogy némi zavart keltsenek az éterben. A 5,5 hüvelykes, Full HD-s masina 151,8 x 74,3 x 6,6 milliméteres és mindössze 145 grammot nyom, azaz meglehetősen visszafogott méretekkel rendelkezik a képátlót figyelembe véve.

F1 Plus néven újra bemutatkozott az Oppo R9
F1 Plus néven újra bemutatkozott az Oppo R9 [+]

A keskeny kivitelért a unibody fémház mellett a kissé sovány, 2850 milliamperórás akkumulátor felel, a telepméret tehát jóval szűkösebb, mint a 6 hüvelykes R9 Plus esetében (4120 milliamperóra). Az AMOLED képernyő mindenesetre igyekezhet az energiával takarékoskodni, a VOOC technológia pedig a gyorstöltést biztosítja. Az F1 Plust a nyolcmagos Helio P10 hajtja meg 4 gigabájt RAM és 64 gigabájtos belső tároló kíséretében, a microSD kártyával való bővítés adott.

Az F1 Plus előlapjára 16 megapixeles kamera került
Az F1 Plus előlapjára 16 megapixeles kamera került [+]

Az R9 / F1 Plus érdekessége, hogy míg a hátlapra 13 megapixeles kamera került PDAF-autofókusszal, addig az előlapra 16 megapixeles modul, azaz hatalmas felbontású szelfik lőhetők vele. Az F1 Plus 27 ezer rúpiáért helyezhető kosárba Indiában (112 ezer forint), míg Európába várhatóan májusban érkezik - errefelé 390 euró (122 ezer forint) lesz a rendelési ára. Az F1 Plus Color OS 3.0-t futtat Android 5.1-es alapokon. Az előlapra ujjlenyomat-olvasó is került.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés