Hirdetés

Az iPhone SE 3 lehet az utolsó LCD-s Apple mobil

Rengeteg pletyka érkezett már a következő SE-ről, a formatervét illetően két opció látszik felmerülni, az viszont szinte biztos, hogy az AMOLED kijelzőt még nem kapja meg.

Szinte minden nap lehetne írni egy iPhone SE-pletykáról, most viszont összegyűlt egy újabb adag, ami közlésre és megvitatásra érdemes, ezeket vesszük most át. Az aktuális, tehát 2020 óta létező iPhone SE várakozáson felüli piaci teljesítményt ért el, de ettől függetlenül nem húzzák majd négy évig az utódlását, mint ahogy azt az első és a második generáció között tapasztalhattuk.


Egyes források szerint a jelenlegi SE régi formaterve megy tovább a közelgő utódba...[+]

Belépő szintű Apple termékek esetén gyakran egy régebben feljebb pozícionált modell alapjaira építik az olcsó újat, valószínűleg nem lesz ez másképp az iPhone SE 3-mal sem, korábban arról volt szó, hogy a jelenlegi SE-t aktualizálják egy 5G-s chippel, a régi, nagy kávás, előlapi home gombos és Touch ID-s küllemmel, most viszont az a hír járja, hogy az iPhone XR és 11 által meghonosított formára kell számítani, tehát Face ID, méretes akksi és nagy kijelző lehet a modell fő újítása. Egyes, bátor források még oldalsó ujjlenyomat-olvasót is említenek iPad mintára, de mi ezzel kapcsolatban szkeptikusak vagyunk. Akármelyik formaterv is valósul meg, az LCD kijelző adott az előlapon, ám nagyon valószínű, hogy ez lesz az utolsó iPhone, ami nem AMOLED-et kap.


... mások szerint az iPhone XR és 11 által elindított vonalra tér át a széria.[+]

Mindeközben gyakorlatilag biztossá vált, hogy egy 5G-s chip kerül a mobilba, ez jó eséllyel az 5 nanométeres Apple A15 Bionic lehet, tehát ugyanaz, ami a friss iPhone 13-családba is került, és persze nagyon valószínű, hogy annak is a szerényebb változata, négymagos grafikai egységgel és 4 GB RAM-mal a fedélzeten. Minimális áremeléssel és 128 GB-ra emelkedő alap belső tárolóval körülbelül 200 ezer forintos címkét képzelhetünk el ezek mellé.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Előzmények

  • Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!

    15%-kal jobb üzemidőt hozott egy minimális vastagodás és néhány gramm plusz tömeg. Megjött a szenzoros képstabilizátor, kisebb lett a notch, duplázódott az alap tárhely, és a tavalyi modell nyitóáránál olcsóbb is az újdonság. Ez az iPhone megéri az árát!

  • Még kicsi az érdeklődés az iOS 15 iránt

    Ha a tavalyi iOS-főverzióval hasonlítsuk össze, közel feleannyi felhasználó telepítette az idei verziót egységnyi idő alatt.

Hirdetés