Hirdetés

Android 9 Go érkezik a Nokia 1-re

Igaz, hogy már tavaly ősszel elérhetővé vált, jobb később, mint soha alapon, mától a Nokia legolcsóbb modellje is frissül.

Hirdetés

Az Android Go alapvetően egy jó koncepció az elégtelen hardveres környezet teljesítménybeli problémáinak áthidalására, noha eddig csak egy olyan eszközzel találkoztunk, ami valóban alkalmas a mindennapok kihívásaival korrektül szembe nézni. A Redmi Go megfontolt, van egy ritmusa, de stabil és okostelefonként ténylegesen használható, de alapvetően a Nokia 1 Android Go is egészen összeszedett megoldás az árkategóriában. Jelenleg egy Alcatel tablettel barátkozunk, amiről hamarosan megosztjuk a tapasztalatokat teszt formájában.

Addig is jó hír, hogy a Nokia 1 Android Go Oreóról Android 9-re frissül, ami mától válik elérhetővé vezeték nélküli frissítés formájában. Elvileg egy Nokia 1 Plusról is volt szó, ami eleve Android Go Pie rendszerrel érkezik, de eddig nincs hír róla. Kíváncsian várjuk, hogy az új főverzió mennyiben javítja a jellemzően 1 GB rendszermemóriával, jobbára azért küszködő eszközök felhasználói élményét.

Hirdetés

Azóta történt

 • Új nap, új Nokia vált Android 10-re

  Kezdjük egy elismeréssel: gratuláció a HMD Globalnak a záporozó Android 10 frissítésekért, a Nokia 1 Plus Go variációban vált szoftvergenerációt.

Előzmények

 • Redmi Go - nekik megy

  Az Android Go félelmetesen alacsony szintű hardverekhez tervezett rendszer, de a Redmi most sem elégszik meg az elégséges szolgáltatással. A legolcsóbb itthon elérhető okostelefont rakták össze.

 • Olcsó Android Go modell a Samsungtól

  A Galaxy A2 Core nem kapott nagy hírverést, nem is nagyon van mire, de alig kerül többe, mint húszezer forint.

 • A Nokia 1 Plus is készül

  Illetve már készen van, a Play Store legalábbis listázta mint támogatott eszköz. A hardver továbbra is nagyon alapszintű.

 • Ősszel érkezik az Android 9 Pie (Go Edition)

  Az alacsony erőforrásokra szabott Android Go friss variánsa még kevesebb tárhelyet foglal majd.

Hirdetés