Új nap, új Nokia vált Android 10-re

Kezdjük egy elismeréssel: gratuláció a HMD Globalnak a záporozó Android 10 frissítésekért, a Nokia 1 Plus Go variációban vált szoftvergenerációt.

Immár az egyik legolcsóbb HMD-s telefon is naprakész Androidot futtat, legalábbis amennyiben a frissítésről a tulajdonosnak megérkezett az értesítés, és bátorkodott azt telepíteni. A Nokia 1 Plus éppúgy fapados, éppen ezért alacsony rendszerigényű Android Go Edition változattal mutatkozott be, mint a sima 1-es, és most eljött az idő a generációs váltásra – már ami a rendszerverziót illeti.

Mint mindig, a frissítés tényét a Twitter-függő Juho Sarvikas jelentette be, ő a HMD Global CPO-ja, vagyis legfőbb termékfelelőse. Az első (főlek közel-kelezi piacokon) a héten telepíthető a frissítés, május 4-éig pedig minden helyszínre megérkezik az update csomag – legalábbis ha minden rendben van vele.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

  • A Nokia 6300-hoz is visszanyúlt a HMD

    Bemutatkozott a Nokia 125 és 150 (2020), utóbbi erősen hasonlít a márka egyik ismert korábbi modelljére. A hagyományos, nyomógombos mobilok egyszerű külsőt, 23 napos készenléti időt és elérhető árat tudnak felmutatni.

  • Nokia 2.3 - két-három éve pont jó lett volna

    Nem vállalja túl magát a HMD Global egyik legolcsóbb telefonja, viszont egy perc energiát nem szán az alaptudás szimpatikusabbá tételébe.

Előzmények

Hirdetés