2019. február 18., hétfő

Gyorskeresés

A Nokia 1 Plus is készül

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: NPU

Illetve már készen van, a Play Store legalábbis listázta mint támogatott eszköz. A hardver továbbra is nagyon alapszintű.

Hirdetés

A NokiaPowerUser megtalálta a Google Play Áruház támogatott eszközeinek listáján a Nokia, nemsokára bemutatásra kerülő csúcs- és nagyon nem csúcsmodelljét. A nem kevesebb, mint öt hátlapi kamerával várt Nokia 9 megnevezése viszont nem tartalmazza a PureView utótagot, ami elképzelhető, hogy szintén csak a nosztalgiafaktorra erősített. A Nokia egyébként is szeret nosztalgiázni, az egykori Nokia 808 PureView pedig legendás kameraképességekkel bírt.


[+]

A Nokia 1 Plus pedig nyilván a Nokia 1 Android Go folytatása lesz, papíron ugyancsak nem megnyugtató specifikációval. Marad az 1 GB operatív memória, csak ezúttal a picit erősebb, de szintén 28 nanométeres, négymagos, maximum 1,5 GHz-es MediaTek MT6739-es processzor kíséri. A normál képátlójú megjelenítő méretét nem részletezték, de valószínűleg 5 hüvelykesre nő, tekintve, hogy a 480 x 960-as felbontás mellett 213 dpi pixelsűrűséget jegyeztek. A Nokia 1 Plus Android 9 alapú Go rendszerrel várható.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.