2019. február 22., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Almárkát alapított az Oppo

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Amazon India

Az indiai piacon debütáló Realme az Oppo almárkája, amely érdekes módon az egyediségre alapozza a marketinget.

Hirdetés

Az Oppo, a Huaweihez hasonlóan főleg online értékesítésben erős almárkát hozott létre Realme néven. Az új brand a gyártó online jelenlétét igyekszik megerősíteni a világ második legjelentősebb mobilpiacán, tekintve, hogy az Oppo offline értékesítésben stabil pozíciót tudhat magáénak, de a virtuális térben erős konkurenciával kell szembenéznie.


[+]

A Xiaomit konkrétan meg is említi a promócióban. A lényeg: miért kell minden megfizethető okostelefonnak ugyanúgy kinéznie (mint a Xiaomi Redmi 5A, amelyet ugyan nem neveznek meg, de a képen egyértelműen a konkurens gyártó Indiában legnépszerűbb eszköze virít). Ezzel együtt a Realme1, a Realme első modellje nagyon nem új eszköz, sem a dizájn, sem a képességek tekintetében.


[+]

A Realme1 tulajdonképpen az Oppo A3, csak másik nevet kanyarítottak az egyébként egészen különleges, de véletlenül sem originális üveg hátlapra. Az Oppo A3 gyémántszerű optikáját a HTC nagyjából 9 éve letudta a HTC Touch Diamonddal, és az Oppónál sem újdonság, csak az Oppo R1C zafírüveggel szerelt. A specifikáció is változatlan, az Oppo A3 és a Realme1 tökéletesen azonos készülék: MediaTek Helio P60-nal, 4 GB RAM-mal és 128 GB belső tárhellyel, valamint szenzorszigettel. Az ár egyelőre nem ismert, feltehetően az Oppo A3-hoz közelít majd, ami 90 ezer forint körül vásárolható meg arrafelé.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.