2019. március 22., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Megérkezett a következő Realme

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GSMArena.com

Az Oppo almárkája az egyediségét hangsúlyozza ki a középkategóriában, de a biztonság kedvéért egy notch azért került rá.

Hirdetés

Három hónappal az első Realme bemutatása után az Oppo almárkájának legújabb modelljét köszönthetjük Realme 2 néven. A mostani modell nagyobb, 6,2 hüvelykes kijelzőt hordoz magán, de a hozzá tartozó felbontás csak 720 x 1520 pixel, és egy közepes méretű notch is került a képbe. A hardveres erőt az árkategóriának megfelelő, de nem is különösebben erős Snapdragon 450 szolgáltatja 3 vagy 4 GB RAM-mal, illetve 32 vagy 64 GB-os belső tárhellyel.


[+]

A szoftveres környezet az Android 8.1 alapjaira helyezett Color OS 5.1. A hátlapon dupla kamera van, de a 13 megapixeles, f/2,2-es optikás fő egység végzi a munka nagy részét, a 2 megapixeles, f/2,4-es kamera csak segédként, a portrékhoz kerül használatba. A szelfik 8 megapixelesek lehetnek, az f/2,2-es fényértékű optikával szerelt egység alkalmassá teszi arcalapú feloldásra is az eszközt. A Realme 2 gyémánt-stílusú hátulján ujjlenyomat-olvasó is található.


[+]

A készülék egyelőre Ázsiában kerül piacra, a nemzetközi változata pedig talán valamilyen Oppo márkajelzés alatt jut el, de ez utóbbiról még nincs hivatalos információ. Az biztos, hogy szeptember 12-én elindul az értékesítés, piros, kék és fekete színekben. A 3/32 GB-os modell 36 000 forintnak megfelelő összegért, míg a 4/64 GB-os változat körülbelül 44 000 forintos áron.

Hirdetés

Azóta történt

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.