Oppo A73s-re címkézhetik át a Realme 1 nemzetközi kiadását

Hirdetés

A tegnapi nap főhíre az Oppo Find X és a Find X Automobili Lamborghini Edition bejelentése volt, ám talán a különlegesen kávamentesített eszközöknél is fontosabb a BBK Electronics kötelékébe tartozó gyártó komolyabb nyugati nyitása. A Find X elérhető lesz Olaszországban, Franciaországban, Spanyolországban és Hollandiában, és elképzelhető, hogy a kínai gyártó más termékei is felbukkannak Európa ezen felén.


[+]

Azt egyelőre nem tudni, hogy az Oppo A73s közéjük tartozik majd-e, véletlenül azonban élesítették a készülék termékoldalát, mielőtt a publikum elől elzárták, és az bekerült a webarchívumba, minden információjával és képével. Úgy tűnik, az A73s az Indiába szánt Realme 1 nemzetközi variánsa lesz. Közös a 156,5 x 75,2 x 7,8 milliméteres, 155 grammos ház, a 3410 mAh-s telep, az ütőképes Helio P60 rendszerchip és persze a 6"-es LTPS kijelző, 1080 x 2160 pixelen.


[+]

Az A73s-t az archivált termékoldal 4 GB RAM-mal és 64 GB-os tárolóval listázza, 8 megapixeles kamerával elöl, 13 megapixelessel hátul, 8.1-es Androiddal és 5.0-s ColorOS rendszerrel a fedél alatt. A délkelet-ázsiai-csendes-óceáni variáció B20-as LTE sáv nélkül, a Tajvani kiadás viszont azzal lesz majd elérhető. A kérdés már csak az, hogy mikor és mennyiért – a Realme 1 35 ezer forintnak megfelelő rúpián nyitott, ami döbbenetesen jó ár/érték arány.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Előzmények

Hirdetés