A Z Fold4-et sem olyan könnyű elpusztítani

A Z Fold3 kifejezetten masszív készülék, a magas szintű strukturális integritás pedig az új modellt is jellemzi.

A Samsung Galaxy Z Fold4 kialakítását és a szerkezetet tekintve nem különbözik az elődmodelltől, ránézésre összekeverni sem nehéz őket, mindössze kisebb változtatásokat és hardverfrissítést eszközöltek, így az sem lesz meglepő, hogy a Z Fold4 ugyanolyan jól teljesít a törés- és egyéb, tartósságot firtató teszteken, mint a Z Fold3. A PhoneBuff töréstesztje meggyőző eredményeket mutatott és Zack Nelson szokásos kínpadja sem törte meg a készüléket. Mármint szó szerint.

A Z Fold3 és Z Fold4 még akkor sem roppan meg, amikor nem a megfelelő irányba próbáljuk hajlítani a felxibilis, bár továbbra is meglehetősen puha kijelzőt. A belső panel még mindig könnyen megsérthető és a szemmel látható és érezhető hajtásél is megegyezik, tekintve, hogy a zsanérmechanika is. Viszont a pornak ugyanolyan hatékonyan ellenáll, akkor is, ha direkt és viszonylag életszerűtlen módon beleborítunk egy marék homokot.

A Samsung az eddigi legstrapabíróbb hajlítható modelljeként aposztrofálja a szintén Armor Aluminum vázra épített és zsanérral szerelt, IPx8-as szintű vízállósággal rendelkező Z Fold4-et, amelyet kimerítő tesztelésnek vetnek alá a gyártási folyamat során, az automatizált tesztelési eljárást pedig a fenti videóban be is mutatják.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés