2019. március 23., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

A Mi 8 SE-t pécézi ki magának a Meizu X8

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GizmoChina

A 16-os sorszámú csúcskészülékek mellett a Meizu ígérete szerint befut majd egy felső-középkategóriás ajánlat is, amely a Xiaomi Mi 8 SE-vel veheti fel a kesztyűt.

Hirdetés

Izgalmasnak ígérkezik a nyár utolsó hónapja: a tippek szerint nem csak a Samsung S Pennel szerelt újdonsága mutatkozik be augusztusban, hanem a Meizu 16-os számozású csúcskészüléke, illetve csúcskészülékei, amelyekről nyíltan beszél a gyártó.

Egy felhasználói Meizu 16 renderkép
Egy felhasználói Meizu 16 renderkép (forrás: GizmoChina) [+]

Jack Wong, a vállalat alapítója és korábbi vezérigazgatója azt is megemlítette a közösségi médiában, hogy a Meizu 16 és a 16 Plus mellett be fog futni az X8 is, egy Snapdragon 710-zel szerelt, felső-középkategóriás ajánlat, ami közvetlenül a Xiaomi Mi 8 SE ellen szállhat harcba. Mint ismeretes, a Mi 8 család is három tagot számlál, és közülük az SE árcédulája a legbarátibb, az imént említett rendszerchipet, 5,88"-es AMOLED kijelzőt, 12 + 5 megapixeles hátlapi kamerarendszert és előlapi szenzorszigetet kínálva.

A Mi 8 SE is bevágással érkezett
A Mi 8 SE bevágással érkezett [+]

A 4/64 és 6/64 GB-os kiszerelésekben elérhető Xiaomi phablet 77 és 85 ezer forintnak megfelelő jüanért helyezhető kosárba, ami elég barátinak mondható, Wong szerint a Meizu X8 ugyanakkor erre rá fog tudni licitálni, például méretesebb kijelzővel. A csúcsmodellekkel szemben azért képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasóval nem érdemes számolni, az X8 ára viszont 2000 jüan, azaz 85 ezer forint alatt fog maradni.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.