Íme, a Xiaomi Mi 8 SE kihívója

A Meizu középkategóriás ajánlatáról egyelőre nem tudunk sokat, azt viszont igen, hogy milyen nem lesz. Pontosabban, hogy minél lesz jobb és olcsóbb. Jack Wong mindössze annyit közölt a Meizu X8-cal kapcsolatban, hogy terveik szerint jobb lesz, mint a Xiaomi Mi 8 SE. Na, hogy ez konkrétan mit jelent, az rejtély, de a konkurencia készülékének specifikációja legalább adhat némi támpontot. Ha hardveres értelemben nézzük, úgy tűnik, hogy marad a Snapdragon 710, tehát másban igyekszik majd kitűnni az X8.

A dupla kamera feltehetően evidencia, az akkumulátor lehet vastagabb, illetve a kijelző nagyobb, az ár pedig nem haladhatja meg a 85 ezer forintnak megfelelő jüant, ha a Meizu le óhajtja nyomni a Xiaomi ajánlatát. A most közzétett felvétel alapján, ha mással nem is, de a Meizu készüléke egészen visszafogott méretű szenzorszigettel és nagyobb kijelző/előlap aránnyal licitál az Mi 8 SE képességeire, bár a méret valószínűleg pont fegyvertény volt az 5,88 hüvelykes AMOLED panellel szerelt eszköz esetében, úgyhogy olyan nagy eltérésre azért nem számítunk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Előzmények

  • A Mi 8 SE-t pécézi ki magának a Meizu X8

    A 16-os sorszámú csúcskészülékek mellett a Meizu ígérete szerint befut majd egy felső-középkategóriás ajánlat is, amely a Xiaomi Mi 8 SE-vel veheti fel a kesztyűt.

Hirdetés