Hirdetés

2018. december 10., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Ilyen lesz a Meizu 16?

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Hub91Mobiles

Új kép került elő a Weibóról, ahol általában személyesen a brand alapítója szolgáltatja az információt a várható csúcsmodellről.

Az augusztusban esedékes csúcsmodellt kétféle hardvervariánsban várjuk, legalábbis Jack Wong, a Meizu alapítójának ígérete szerint lesz egy Snapdragon 845-tel és 8 GB rendszermemóriával szerelt megoldás, illetve esélyes egy Snapdragon 710-es, szerényebb modell is. Ugyanitt kaptunk ígéretet a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasóra és a kiemelkedő előlap/kijelző arányra is. A kialakítás valószínűleg megegyező lesz, az viszont koránt sem biztos, hogy mindkét készülék ilyen technológiával érkezik. Bár, a lehetőség már házon belül is adott.


[+]

A most előkerült fotó alapján a megjelenítő valóban tekintélyes területet képvisel a komplett előlaphoz képest, ujjlenyomat-olvasónak meg se híre, se hamva, pedig ezúttal a hátlap is teljes részletességgel megtekinthető. Jellemző a kör alakú segédfény a dupla kamerarendszer alatt, viszont itt nem az Apple féle elrendezés látszik. Ujjlenyomat-ügyben pedig pont a Meizu szokott az oldalélre szerkesztett szenzor lehetőségével élni, szóval még ez is elképzelhető.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.