Augusztusban jön a Meizu csúcsmodellje

A Meizu 15-ös széria legerősebb modellje dupla kamerával, hagyományos képaránnyal, előlapi ujjlenyomat-olvasóval és a Samsung tavalyi legerősebb lapkakészletével mutatkozott be, ami tulajdonképpen egy remek kombináció, főleg azoknak, akik ragaszkodnak a hagyományos felépítéshez. Viszont csúcsmodellnek nem igazán nevezhető, a Samsung is fejlesztett azóta, nem mintha az Exynos 8895 6 GB RAM-mal gyenge lenne.


[+]

A Meizu alapítója készséggel tájékoztatja a felhasználókat, többek között Weibón és a Meizu fórumain, ahonnan most azt tudtuk meg, a gyártó új készüléke egyrészt augusztusban várható, másrészt a Qualcomm idei legerősebb ajánlatával, Snapdragon 845-tel, valamint az iPhone X és Xiaomi Mi 8 előlap/kijelző arányánál nagyobb megjelenítővel. A Vivo Nex és a várható Oppo Find X ismeretében ez jelenleg mindössze 85%-nál nagyobb arányt jelent, ami nem forradalmi, viszont az ujjlenyomat-olvasó biztosan a panelben keresendő majd.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

Előzmények

  • Meizu 15 Lite - hagyomány és villantás

    Első hallásra az évfordulós széria legkevésbé érdekes tagja a Lite, de itthon pont egy olyan árkategóriába érkezett, ahol nagyot lehet tarolni. Nem mellesleg bivalyerős a konkurencia.

Hirdetés