A V30 alját mutogatja az LG

Hirdetés

Várhatóan augusztus 31-én mutatkozik be az LG V30, és csak azért várhatóan, mert hivatalosan a készüléknév nem lett megerősítve. Az LG ettől függetlenül úgy kommunikál közelgő csúcsajánlatról, mint egy késztermékről: friss sajtóközleményében bejelentette, hogy a világon elsőként a Következő Nagy Okostelefon kap FullVision POLED kijelzőt. Konkretizálva ez egy 6"-es, 1440 x 2880 pixeles Plastic OLED technológiájú panelt jelent, ívelt (de nem lekanyarodó) sarkakkal. Formában tehát a G6-ra, technológiában viszont a G Flex 2-re fog hasonlítani.

A Következő Nagy LG Okostelefon POLED kijelzőjének az alja
A Következő Nagy LG Okostelefon POLED kijelzőjének az alja (forrás: LG Newsroom) [+]

A Plastic OLED a képernyőtípusra és nem a védőrétegre utal: a V30 Következő Nagy Okostelefont Gorilla Glass 5 fogja védeni a karcoktól és a kisebb balesetektől, az IP vagy Mil-STD védelem nem lett megemlítve. Az LG elmondta: a felső kávából, a V20-hoz viszonyítva 20%-ot, az alsóból pedig 50%-ot faragnak. Így lehet az, hogy a 6"-es képátló ellenére is kisebb lesz a Következő Nagy Okostelefon, mint 5,5"-es elődje volt.

Az LG V30 a G6 és a Galaxy S8+ között
Az LG V30 a G6 és a Galaxy S8+ között (forrás: Ice Universe) [+]

Az Ice Universe gyakran közöl hivatalos vagy kéminformációk alapján összetákolt renderképeket, és az eddigi sémák alapján alkotta meg a V30-at (középen), a G6-tal és a Galaxy S8+-szal összevetve. A közelgő modell láthatóan a kettő közé érkezhet méretben. Amiről nem szólt az LG közleménye, az a specifikáció: a Következő Nagy Okostelefon várhatóan Snapdragon 835-tel és dupla hátlapi kamerával érkezik, amelynek főeleme akár f/1,6-os rekeszértékű lencsét is kaphat.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés