2018. június 20., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Augusztus 31-én érkezik az LG V30

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: EvLeaks

Legalábbis az LG aznap tartja az IFA előtti sajtóeseményét, a kiküldött előzetes pedig eléggé beszédes.

Hirdetés

Jobb második negyedévet zárt az LG az előzetes kalkulációk szerint, mint egy évvel korábban, igaz, sokrétű portfólióval rendelkező dél-koreai óriás állítólag éppen a mobilok frontján nem szerepelt túl jól. A G6 egyébként remekül sikerült, a Q6 elvitte a 18:9-es képarányt a középkategóriába, az igazi nagy dobás pedig ősszel érkezhet. Sőt: jelen hírek szerint már a nyár legvégén, augusztus 31-én.


Az előzetes (Forrás: EvLeaks) [+]

A fenti előzetest több hírportál is megkapta, és ugyan nincs odaírva, hogy hölgyeim és uraim, a berlini IFA-n mutatjuk be a V30-at, azért bátran le lehet vonni egy ilyen következtetést. Egyfelől rengeteg kapcsolódó kéminformáció napvilágot látott, másfelől pedig látszólag egy 2:1-es képarányú, G6-re emlékeztető képernyőkép maga az meghívó.

Egy LG V30 koncepciókép
Egy LG V30 koncepciókép (forrás: ET News) [+]

A monokróm tartalmakból még akár OLED panelre is lehetne következtetni, egyébként ilyen pletykák is elhangzottak már, akárcsak a Snapdragon 835-ös SoC. Egyébként az augusztus 31-e is: az ET News hetekkel ezelőtt megtippelte a dátumot, amit az LG előzetese tulajdonképpen most hivatalossá tett. A V30 felmenőihez egyébként elég nehéz volt hozzájutni Európában, mert csak bizonyos piacokra vezette be az LG. Faryaab Sheikh viszont úgy tudja, a V30-cal ez változni fog, és még az év vége előtt felkerül a polcokra az öreg kontinensen is.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.