Hirdetés

2018. július 23., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Működés közben az LG V30

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Android Police

A videó már nem elérhető, szerencsére elég képernyőfelvétel maradt utána, hogy szemügyre vehessük az LG V30 küllemét és kameraszoftverét.

Feltehetően a berlini IFA előtt tartott rendezvényen mutatkozik be az LG V30-ként hivatkozott készülék, amiről már majdnem mindent tudunk. A Nagy Okostelefon (ahogy a meghívóban szerepelt) 18:9 képarányú, 6 hüvelykes OLED panelt kap, az eddigi képek alapján hasonló formában, ahogy a G6, vagy a Galaxy S8 széria. Ezt a mostani felvételek is megerősítik, erős hasonlóságot mutatva a konkurencia csúcsmodelljével, leszámítva a fizikailag érzékelhető íveket.

Így néz ki az LG V30. Legalábbis, amivel a HitRecords játszott.
Így néz ki az LG V30. Legalábbis, amivel a HitRecords játszott. [+]

A galériában található képek a HitRecord felvételéből kerültek elő, akikkel az LG néhány éve együttműködik, a videó  viszont már sajnos nem elérhető, a lényeget viszont állókép formájában sikerült megőrizni. Ezeken elég egyértelműen látszik, hogy az LG V sorozatra jellemző másodlagos kijelző nem látszik. Tehát, elképzelhető, hogy kizárólag szoftveresen kerül integrálásra. A dupla hátlapi kamera és az ujjlenyomat-olvasó viszont nem maradt le. A mozgóképrészletek közvetlen elérése itt, itt, itt, itt és itt található.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.