Kevés titka maradt a Meizu Pro 7-nek

Hirdetés

Bár hozzánk kevésbé gyakran jut el, a Meizu Pro szériája elég népszerű Ázsiában, és a visszajelzések szerint fel is veszi a versenyt például a LeEco vagy a Xiaomi hasonszőrű, komoly felszereltségű ajánlataival. A Pro 7 elég különlegesnek ígérkezik, mert már több kiszivárgott anyag is célzott arra, hogy a hátlapjára is kerül egy kijelző.

Állítólagos Pro 7 prototípus, az e-ink kijelző a kameralencsék alatt van
Állítólagos Pro 7 prototípus, az e-ink kijelző a kameralencsék alatt van (forrás: GizmoChina) [+]

Nem egy Yotaphone-féle megoldásról lehet azonban szó, csak egy kisebb e-ink kijelzőről, ami az időt, az időjárást és egyéb hasznos dolgokat jeleníthet meg (hívófél, értesítések stb.). A függőleges, hosszúkás panel a dupla kamerarendszer (12 MP Sony IMX386 + 12 MP IMX286) alatt kaphat helyet. Az előlapra 16 megapixeles megoldás kerülhet.

Felhasználói renderképen így mutat a Pro 7
Felhasználói renderképen így mutat a Pro 7 (forrás: GizmoChina) [+]

A tippek szerint a Meizu Pro 7 5,2"-es Full HD panelt, a Pro 7 Plus pedig legalább 5,5"-est kaphat, meg nem nevezett felbontással. A kisebbik modell 2800 jüanon nyithat (113 ezer forint), a nagyobbik pedig 3300-on (133 ezer forint). Ami a hardvert illeti, a Meizu a MediaTek 10 nanométeres node-on gyártott zászlóshajóját, a tízmagos Helio X30-at vetheti be, várhatóan elsőként. Az Exynos 8895 is elhangzott a GizmoChina összefoglalójában. A premierre állítólag július 26-án kerül sor.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés