Tok árulkodik a Samsung és a Meizu zászlóshajójáról

A MobileFun webáruház oldalán felbukkant több Olixar márkájú védőtok, amelyek a kiírás szerint a pár hét múlva esedékes Samsung Galaxy Note8-hoz készültek. Az átlátszó védőruházat már most kosárba helyezhető, pedig a telefon még nem is hivatalos. A kiegészítő és tartozékgyártó partnerek ugyanakkor a publikumnál korábban értesülnek a közelgő mobilok paramétereiről, így nem zárható ki, hogy legalább a formavilág helytálló.


(forrás: MobileFun)

A renderképek egyébként előlapi Infinity Displayt és hátlapi dupla kamerarendszert ábrázolnak, attól jobbra (és a mutatóujjtól elég messze) elhelyezhető ujjlenyomat-olvasóval. A koreai Osen oldal egyébként úgy tudja: a Note8-ból érkezik 64 és 128 GB-os tárolóval is szerelt változat, 256 gigabájtos bővítési lehetőséggel.


(forrás: Weibo) [+]

Ugyancsak tokok árulkodnak a dupla kijelzős pletykáiról ismert Meizu Pro 7-ről. A kínai forrásból származó képek alapján a Pro 7 meglehetősen vékonynak ígérkezik, és valóban dupla kamera és hosszúkás, függőleges e-ink kijelző lehet a hátulján.


(forrás: Weibo) [+]

Az előlapon kaphat helyet az ujjlenyomat-olvasó, alulról szólhat a multimédiás hang, valamint ide lehet csatlakoztatni a Type-C kábelt és a 3,5 milliméteres fülest, azaz nem marad le az audiokimenet. A képek tanúsága szerint a kezelőbillentyűk jobb oldalon kötnek ki.


(forrás: SlashLeaks) [+]

A SlashLeaks már élő fotókhoz is hozzájutott: ha a fentiek hitelesek és nem ügyes hamisítványok, akkor a hátlapon nem is fekete-fehér e-ink, hanem színes megjelenítő lehet. Ez az állandó információk és értesítések mellett akár a hátlapi kamerás szelfikhez is jól jöhet, bár ne vegyünk mérget rá, hogy tényleg színes lesz ez a panel. Akárhogy is: minden egy formabontó Meizu csúcsmodell érkezésére utal. Vagy kettőre.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés