Újabb képeken a Meizu Pro 7 hátlapi megjelenítője

A Meizu Pro 7 és Pro 7 Plus több szempontból is érdekes készüléknek ígérkezik. Egyrészt az első készülék lehet, amely a MediaTek legújabb csúcslapkájával kerül forgalomba, így a burkolat alatt a 10 nanométeren gyártott, háromklaszteres, tízmagos Helio X30 dolgozhat. Néhány forrás viszont azt sem tartja kizártnak, hogy az elvileg 5,5 hüvelykes Plus változat az Exynos 8895-ös szettjét kapja. Másrészt a dupla kamerarendszeren kívül egyebet is szánnak a hátlapra, amiről sokáig feltételeztük, hogy a Yotaphone-okhoz hasonló, csak kisebb e-ink kijelző lehet.

Felhasználói renderkép, még e-ink kijelzővel
Felhasználói renderkép, még e-ink kijelzővel [+]

A napokban kiszivárgott képek viszont cáfolták a feltételezést, noha nem lett volna rossz ötlet, a felhasználói renderképek alapján pedig kifejezetten jól is nézett volna ki. Úgy tűnik viszont, hogy a másodlagos kijelzőhöz szintén színes LCD technológiát választottak, ami a mostani képek alapján látszólag a teljes rendszerfelületet képes megjeleníteni kicsiben.


[+]

Jobban belegondolva, a készülék hátuljának bal felső szegmensében olyan borzasztó nagy jelentőségét hirtelen nem látjuk a teljesen azonos felületmegjelenítésnek, ergonómiailag pedig nehéz elképzelni, hogy kényelmes lenne ilyen módon kezelni az eszközt. Persze, az sem kizárható, hogy a lehetőség ellenére, vagy mellett szerkesztenek egy egyedi, a hátlapi kijelző elhelyezkedéséhez és funkciójához jobban alkalmazkodó kezelőfelületet.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés