2018. június 22., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

A HTC szállíthatja a következő Android One telefont

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Android Authority

A HTC U11 Life a Sense UI-t futtató verzió mellett kaphat egy vegytiszta Androiddal szerelt változatot is, méghozzá 8.0 Oreóval és Edge Sense nyomásfunkciókkal.

Hirdetés

Újabb adalék a hírekhez, miszerint a Google és a HTC szorosra fűzheti a kötelékeit: a Xiaomi Mi A1 után a tajvaniak is előrukkolhatnak Android One telefonjukkal. Ez a közel teljesen vegytiszta Androidra épülő project gyorsabb frissítéseket tesz lehetővé, és a LlabTooFeR, illetve az EvLeaks Twitter-csatornák egyetértenek: érkezik a bejelentés előtt álló HTC U11 Life vagy Ocean Life ilyen kiszerelése is, méghozzá 8.0 Oreóval..

A HTC U11 Life, Sense UI felülettel
A HTC U11 Life, Sense UI felülettel (forrás: https://twitter.com/evleaks)

Maga az U11 Life gyártói Sense UI felülettel mutatkozhat be, de az Android One variáns is megtarthatja az U11 csúcsmobil oldalsó nyomásérzékelését és a hozzá társított funkciókat (Edge Sense), valamint a Zoet és a HTC kameraalkalmazást. Az alapkészülék az AndroidAuthority szerint 5,2 hüvelykes Full HD kijelzőt, Snapdragon 630-as SoC-t, valamilyen por- és vízálló védelmet, valamint 16 megapixeles elő- és hátlapi kamerát kaphat. Az U11 Life Sense UI verziója október környékén, az amerikai T-Mobile-nál bukkanhat fel, az Android One változat befutási dátuma egyelőre nem ismert.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.