Még idén Oreóra vált a HTC U11

Hirdetés

Szép csendben pályázik az év egyik legjobb okostelefonja címére a HTC U11, amely intuitív dörzsfunkcióival, kitűnő kamarájával, remek audioképességeivel és persze szuper összeszerelésével minket is meggyőzött, bár ráülni nem javallott. A mutatós ketyere eleve friss Androiddal, 7.1.1-gyel startolt el, és mivel már Android Oreóval is felbukkant tesztfázisban, napok kérdése volt, hogy a HTC bejelentse: gőzerővel dolgoznak a 8.0-s csomagon.

Mindezt a HTC USA tweetelte el a nagyvilágnak, és a jó hír az, hogy a frissítést 2017-re, annak is az utolsó negyedévére ígérik. Az U Ultra és HTC 10 kapcsán is megerősítették a kekszes Android érkezését, bár itt időintervallumot nem említettek, ami leginkább azt jelentheti, hogy csak az U11 után várható a befutásuk. Az U Play update-jéről nem esett szó.

 • Kapcsolódó cégek:
 • HTC

Azóta történt

Előzmények

 • HTC U11 - újra a szorítóban

  Megrázta magát a HTC, fennállásuk 20. évfordulójára egy ütős csúcsmobilt raktak össze, amely tud újat is mutatni, de nem ezért lehet szeretni.

 • HTC U Ultra - nekifutnak újra

  Gyönyörű és elegáns lett a tajvani gyártó legújabb csúcskategóriás phabletje, azt viszont továbbra is elég nehéz megfogalmazni, hogy ilyen árképzés mellett miért érdemes megvásárolni.

 • HTC U Play - U, de drága

  Nincs a piacon helye egy középkategóriás hardverű mobilnak 160 ezerért, 3,5 milliméteres port és előlapi BoomSound hangszórópár nélkül. A kutya ugat, a HTC pedig halad – a lejtőn lefelé.

 • HTC 10 - tízpróba

  A tajvani gyártó leváltotta a One-szériát, és áprilisban bemutatta legújabb csúcsmodelljét, ami továbbfejlesztett UltraPixel kamerát, BoomSound hangszórópárt és felső kategóriás hardvert kapott.

Hirdetés