2018. június 19., kedd

Gyorskeresés

Bluetooth 5.0 frissítést kapott az U11, jöhet a kistestvér

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: HTC Taiwan

A HTC csúcsmodell kameraképességei is fejlődtek a szoftvercsomaggal. HTC U11 Life néven olcsóbb, kisebb variáns érkezhet.

Hirdetés

A HTC U11 ugyan relatíve csendben került piacra, szerintünk kitűnően sikerült, a szokásos összeszerelési, szoftveres és audiós remeklés mellett pedig kamerában is nagyon odatette magát. Pedig, amikor teszteltük, még nem volt teljes a lehetőségek tárháza: kimaradt például a 60 fpssel való videofelvétel 1080p-n. Egy most befutott frissítés többek között ezt pótolja.


Eddig is remekelt és most még többet tud a HTC U11[+]

Az U11 emellett, és szintén nem hangsúlyozottan, visszafele is kompatibilis, 5.0-s Bluetoothszal landolt a polcokon, ám első körben az egyébként éppen csak a szárnyait bontogató, friss adatkommunikációs generáció még nem volt támogatott, így 4.2-es alapokon működött a legmodernebb Bluetooth-kapcsolat. Bár kevés 5.0-s eszközzel tud jelenleg az U11 összekapcsolódni, jó hír, hogy a fenti update elhozta a szükséges szoftveres támogatást ennek lehetőségére.

Ilyen lehet a HTC U11 kistestvére, az U11 Life
Ilyen lehet a HTC U11 kistestvére, az U11 Life (forrás: AndroidAuthority) [+]

Aki továbbra is a patinás tajvani gyártó rajongótáborát gyarapítja, vagy csak szimplán kedveli a HTC minőségi mobiljait, csak éppen túl vékony a pénztárcája a csúcsmodell megvásárlására, annak jó hír, hogy még idén érkezhet egy kisebb, olcsóbb variáció, U11 Life néven, írja az AndroidAuthority. Az 5,2 hüvelykes ketyere Snapdragon 630-cal lehelne életet a gyártó középkategóriás palettájába, 32 GB-os tárolóval, microSD foglalattal, egy-egy 16 megapixeles kamerával, IP67-es védelemmel és a zászlóshajóhoz hasonló dörzsfunkciókkal, tulajdonnevén Edge Sense-szel. A pontos megjelenés és ár még nem ismert, a forrásoldal viszont úgy tudja, az Egyesült Államokban az új jövevény biztosan elérhető lesz.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.