Sokkal népszerűbb a Note10, mint tavaly a Note9 volt

A Samsung új csúcsmodelljei messze felülmúlják az elődmodell előrendelési számait; a készülékek ma kerülnek a boltokba.

Az idén 10 éves Samsung Galaxy sorozat legújabb tagjai, a Galaxy Note10 és Note10+ (illetve egyes piacokon ezek 5G képes verziói) szignifikánsan magasabb eladási számokkal zárták az előrendelési időszakot Magyarországon, mint elődük, a Galaxy Note9, Dél-Koreában pedig pont kétszer annyi előrendelésben megvásárolt készülék kelt el, mint a tavalyi modellből. A gyártó legújabb csúcskészülékei mától érhetők el a boltokban, a részletes teszt pedig például nálunk. Itt.


[+]

A Fénylő Prizma (Aura Glow) és Fénylő Fekete (Aura Black) színvariánsa egyaránt nagyon népszerű a magyar előrendelők között (tekintve, hogy csak ebből választhattak). Fele-fele arányban választották a két színt, viszont a nagyobb modellt a vásárlók több, mint 80%-as választotta a meglepően kompaktra sikerült kisebb, 8 GB rendszermemóriával és FHD+ kijelzővel szerelt Note10 helyett. Koreában egyébként kizárólag az 5G modemmel ellátott verziók kerülnek piacra, ott 256 GB belső tárhellyel a Note10 294 ezer forintnak megfelelő korei won, míg az 512 gigás Note10+ 367 ezer forintnak felel meg. El is kapkodtak belőlük 1,3 millió darabot augusztus 9 és 19 között a három legnagyobb szolgáltatón keresztül.

Aura Glow (Fénylő Prizma)
Aura Glow (Fénylő Prizma)

A Samsung Galaxy Note10+ 256GB 379 990 Ft-os, a Samsung Galaxy Note10+ 512 GB 414 990 Ft-os és a Galaxy Note10 256GB 329 990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron érhető el Magyarországon mától.

Azóta történt

Előzmények

  • Szupermasszív lett a Note10+

    Zack képtelen volt kárt tenni a Samsung Galaxy Note legújabb modelljeiben, a Gorilla Glass meg olyan, amilyen.

  • 600 dollárt ér egy Note9

    Amennyiben Note10-re cseréli a tulaj. Az Egyesült Államokban az S10 szériáért is ennyit kínál a Samsung, ha Note10-re váltunk.

  • Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum

    Semmin nem változtattak, de a dizájn és az S Pen képességei fejlődtek, az akkumulátor pedig nőtt. Ráncfelvarrás, de egy ennyire működő koncepción oktalanság is lenne módosítani.

Hirdetés