Gyorstöltéssel, de gyorstöltő nélkül jön a Note10+?

Internetes források szerint a Samsung topfelszereltségű óriástelefonja támogatni fogja a 45 wattos vezetékes gyorstöltést, a dobozban viszont ennél szerényebb teljesítményű adapter lesz.

Idén a Samsung elég sok témára ráfeküdt: a kamerákra, a kreatív dizájnra és a gyorstöltésre is, a konkurencia ugyanis 40 wattos és néha még annál nagyobb teljesítményű adaptert is mellékel telefonjaihoz, az S10 família viszont 15 watton ragadt. Kivéve az 5G-s kiszerelést és a Galaxy A70/A80 párost: ezek már 25 wattos, USB-PD szabványú szupertöltést kaptak, és a Note10+ még magasabbra helyezheti a mércét. Az IceUniverse megerősíti a korábbi pletykákat, miszerint a csúcsphablet 45 wattos töltésre is képes lehet, igaz, információi szerint a dobozba "csak" 25 wattos kellék kerül, talán épp az, ami lent is látható, USB-C kábelt befogadva.

A Galaxy A80 25 wattos USB-PD gyorstöltője köthet ki a Note10+ dobozában
A Galaxy A80 25 wattos USB-PD gyorstöltője köthet ki a Note10+ dobozában [+]

Azért ne sajnáljuk le a 25 wattos teljesítményt: a fenti adapter egy óra alatt az A70-et 67%-ra tölti, ami a 4500 mAh-s telepet figyelembe véve 3000 mAh-s tankolást jelent. Nyilván 45 watton ennél is sokkal gyorsabban telik csurig a tank, persze csak augusztus 7-én fog kiderülni, tényleg támogatja-e egy vagy több Note10 ezt a teljesítményt. Az IceUniverse egyébként 20 wattos vezetékmentes etetést is ígér, ami a technológia kihívásait figyelembe véve kiemelkedően jól hangzik.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés