2019. január 20., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

5G és 10 GB rendszermemória

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Xioami Espana Facebook

A Xiaomi Mi Mix 3 két kivételes paramétere, ami most már hivatalos. Előbbit a Xiaomi Spanyolország, utóbbit a Xiaomi tette közzé a Weibón.

Hirdetés

Sok dátum merült fel eddig a Xiaomi Mi Mix 3 bemutatása kapcsán, a kialakítás tekintetében meg még annál is több információ. Egyelőre úgy tűnik, és a legfrissebb előzetes is azt sugallja, hogy a Xiaomi az Oppo gyakorlatát követi majd a szétcsúsztatható kivitellel és a rejtett kamerarendszerrel. A hardver egészen valószínűleg top kategóriás lesz, így okkal számítunk a Snapdragon 845-ös szettre és tisztességes mennyiségű rendszermemóriára.

Az a tisztességes mennyiség pedig pontosan 10 GB lesz, ezt most közölte a gyártó a Weibón. Így a Mi Mix széria, hagyományaihoz híven, ismét kategóriateremtő lehet, ha már a kialakítás ezúttal nem olyan egyedi, mint az első Mi Mix esetében. 5G hálózatot támogató eszköz sem sok van még, a Xiaomi Spanyolország viszont elárulta a Facebookon, a Mi Mix 3 egyike lesz az első készülékeknek, amely a jelenleg elérhető leggyorsabb hálózati kapcsolatot is képes kiaknázni. Már, persze, ahol egyáltalán van.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.