Hirdetés

2018. december 14., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Fény derült a Xiaomi Lex kilétére

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: IT Home

A Xiaomi Lex már többször szóba került, de a megnevezésen kívül pont nulla érdemi információ kíséretében. Most kiderült, hogy kódnév volt.

Hirdetés

A Xiaomi Mi Mix 3 bemutatójának dátuma már konkrétumnak tekinthető, az viszont továbbra sem biztos, hogy milyen kávamentes megoldást választ a gyártó. Az esemény október 15-én esedékes, a legújabb előzetesek alapján viszont nem egyértelmű, hogy a Xiaomi nagyon változtatna a dizájnon. A képen a készülék sziluettje, vagyis az aljának körvonala alapján marad a megszokott, alul vastagabb kávát hagyó, aszimmetrikus kialakítás. A színvariációkat pedig láthatóan az északi fény és a mostanában divatos, kékes, lilás átmenet ihlette.


[+]

A plakátokról viszont az is kiderül, hogy a Xiaomi Lex tulajdonképpen a Mi Note 3 utódja. A Xiaomi Mi Note széria aktuális modellje mindig a Mi Mix-szel érkezik, illetve első körben még a Mi Mix volt a ráadás kategóriában. Azóta ez fordult, a Mi Note 3 mellékszereplő volt a Mi Mix 2 mellett. Most ismét az új Mix a prioritás, mellette pedig azért érkezik a Mi Note 4 is. A specifikációról viszont továbbra sem tudunk érdemben semmit.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.