200 dolláron nyithat a Gear Fit2 Pro

Hirdetés

A Samsung nyilvánvalóan több hordható okoseszközön is munkálkodik, a beépített GPS-szel bíró Gear Fit2 frissített kiadása pedig aránylag biztosnak is tűnik, tekintve, hogy felkerült a Samsung terméktámogatási adatbázisába. Azt pontosan nem tudjuk, hogy ez az a termék-e, amely a SmartLab Plusban felbukkant, de a Venture Beat úgy értesült, hogy az ott kiemelt újítások a Gear Fit2 Pro repertoárjának részét képezik. Ilyen például az úszásra alkalmas kivitel és szoftveres támogatás, vagy a Spotify offline elérhetőségének beépítése.

A renderképek alapján a Gear Fit2 Pro megtartja a Gear Fit termékvonal formavilágát, noha a kijelzőarány jobbnak mutatkozik, valamint a patentos zárszerkezetet is úgymond rendes, a Gear S szériához hasonló óracsatos megoldással fejlesztik. A meglévő képességek minden bizonnyal maradnak, és itt főleg a beépített GPS modulra gondolunk, de lényegi fordulatra nem számítunk az eszköz profilját tekintve. A Gear Fit2 Pro valószínűleg a Galaxy Note8 mellett fog bemutatkozni augusztus 23-án, Evan Blass szerint 199 dolláros kezdőáron, ami nálunk nagyjából meg fog egyezni a Gear Fit2-ért elkért összeggel, aktuális árfolyamon pedig nettó 51 ezer forintot jelent.

Azóta történt

Előzmények

  • Kiszivárgott a Gear Fit2 Pro

    Komolyabb vízálló minősítés és megnövekedett kijelző jellemezheti az új Samsung aktivitáskövetőt. A hibrid okos sportóráról is hallani pletykákat.

  • Okoskarkötő-órán dolgozik a Samsung?

    Már, ha egyáltalán van ilyen szó, de úgy tűnik az újdonság a Gear S3 és Gear Fit 2 ötvözete lesz.

  • Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt

    Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.

  • Samsung Gear S3 - második kör

    A Gear S3 továbbviszi az elődmodell érdemeit, a tekerőgyűrű további funkciókkal bővült, az ergonómia és a megjelenés kifinomultabbá vált, nem utolsó sorban pedig a hardver is fejlődött.

Hirdetés