A Samsung Gear Sport lehet az új eszköz

A Samsung Smart Lab Plusból értesültünk róla, hogy a gyártó új eszközt készül a piacra dobni, amely a vázolt képességek alapján valahol az aktivitásmérő és az okosóra között helyezkedhet el rendszertanilag. A Gear Fit2 továbbfejlesztett variánsa is esélyes az IFA-n, a most kiszivárgott eszköz viszont inkább egy soványabb szerkezetbe szerelt Gear S-nek tűnik, legalábbis a formanyelv alapján, ami megegyezik az FCC által hitelesített tervrajzon látható kialakítással.

A feltehetően továbbra is Tizen alapú eszköz elvileg 5 atmoszféra nyomást is kibír, ami alkalmassá teszi például úszás közbeni viseletre. A funkciók és képességek eléggé összemosódnak a Gear Fit2 Próról érkező hírekkel, így nehéz megmondani, hogy melyik termék, pontosan mit fog tudni. Mindenesetre úszáshoz köthető aktivitásfelismerésre és szoftveres támogatásra, pulzusmérőre, WiFi és Bluetooth képességre biztosan számíthatunk valamelyik kütyü esetében, ha éppen nem mindkettőt felvértezik ezekkel.

Azóta történt

Előzmények

  • 200 dolláron nyithat a Gear Fit2 Pro

    Ami bruttó hazai árakat tekintve nagyjából megegyező árszintet sejtet a Samsung Gear Fit2 alapverziójával.

  • Kiszivárgott a Gear Fit2 Pro

    Komolyabb vízálló minősítés és megnövekedett kijelző jellemezheti az új Samsung aktivitáskövetőt. A hibrid okos sportóráról is hallani pletykákat.

  • Okoskarkötő-órán dolgozik a Samsung?

    Már, ha egyáltalán van ilyen szó, de úgy tűnik az újdonság a Gear S3 és Gear Fit 2 ötvözete lesz.

  • Samsung Gear S3 - második kör

    A Gear S3 továbbviszi az elődmodell érdemeit, a tekerőgyűrű további funkciókkal bővült, az ergonómia és a megjelenés kifinomultabbá vált, nem utolsó sorban pedig a hardver is fejlődött.

Hirdetés