Okoskarkötő-órán dolgozik a Samsung?

A Samsung SmartLab Plus a fogyasztók számára létrehozott interaktív tér, amelybe a gyártó a felhasználók véleményét, javaslatait és észrevételeit csatornázza a termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatban. Az együttműködés lényege, hogy a júzerek véleménye, illetve észrevételei közvetlenül eljussanak a gyártóhoz, olyan termékek és szolgáltatások fejlesztését segítve, amire valódi emberek valódi igényt mutatnak.

A SmartLab Plus tagok kaptak is nemrég egy e-mailt, amiben a Samsung a potenciális vásárlók segítségét kéri egy új termék marketingkampányához. Az érdekesebb rész viszont az, hogy ehhez nyilván részletekkel kellett szolgálniuk az új eszközről, ami leírás alapján egy hibrid okosóra-karkötőnek tűnik. Vagy okoskarkötő-órának. Vagy ilyesmi. A lényeg, hogy az új hordható eszköz a Gear S3 és a Gear Fit 2 legjobb tulajdonságait fogja ötvözni kompakt méretben és kivitelben.

Samsung Gear S3 Frontier
Samsung Gear S3 Frontier [+]

A termékkategória tudását és képességeit tekintve inkább teljes értékű okosóra lesz, mint egyszerű aktivitáskövető, viszont kisebb készüléktestben és vékonyabb, természetesen cserélhető szíjakkal. Az email említést tesz vízállóságról, beleértve az úszásra való alkalmasságot is a Samsungtól már megszokott intelligens aktivitáskövetéssel együtt. Fejlesztettek a tétlenségi értesítésen, ami már vezetés közben is piszkálhat minket, ha úgy érzi, pihenőre lenne szükségünk.

Samsung Gear Fit 2
Samsung Gear Fit 2 [+]

A Samsung valószínűleg megpróbálja elmosni a határokat az aktivitáskövetők és okosórák között, a levélben pedig az áll, hogy szándéka szerint a kütyüt egész napos, az irodától a fitnesz teremig való viseletre is alkalmas lesz. Azt nem tudjuk, hogy az új Samsung Gear (már, ha továbbra is ez lesz a neve) az S szériába vagy Fit sorozatba fog-e illeszkedni, illetve eddig az sem derült ki, hogy mikor számíthatunk a bejelentésre.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés