Hirdetés
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Karácsonyi telefonajánló 2023
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android szakmai topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kedvező 5G-s ajánlattal állt elő a Realme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gilberto
aktív tag
Szepnek szep. Es meg sokan a HTC kamerait szidjak...
PSN: Gilberto2k10 (PS4)
-
FragMaster
addikt
Csak én hiányolom a kijelző minőségét szemléltető képeket? Videók alapján ígéretes, de ezt nem ártana ilyen formában is demonstrálni nem csak leírni, hogy "jó".
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
Tényleg szép, de egy ugyanekkora Asus Fonepad 100k-val olcsóbb, és kb. mindenre elég, amire az ember egy ilyen kütyüt használ.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Lian Li PC-C50 HTPC ház, Silverstone Sugo SG05B ...................................................................
-
Ati1979
veterán
Jujj, de jó lett ez.
Nem rossz gép.
-
Szakiii
addikt
Nagyon jó kis gép, de a kamera szerintem rosszabb mint a one-ban...
-
Arthuro_Adam
őstag
Én siklottam át rajta, vagy tényleg nincs a tesztben említve a videó lejátszás (gondolom, hogy mindent visz, de mégis).
-
jagelo
aktív tag
válasz
FragMaster #2 üzenetére
Na, jó de a Sony itt nem is jött a szuper pixel dumával meg ilyenek he mint a Htc
-
MuzikJunkie
aktív tag
Baromi szép, baromi erős és baromi drága, de akkor is egyem meg a csepp szívét. <3
Nagyon csúnya nézés jár viszont a vaku/villanó hiánya miatt!Járna a gombok képernyőre száműzése miatt is csúnya nézés, de ekkora méretben végül is elfér a képernyőn is.
"hogy 2005-ben már színes kijelzős telefont vehettek maguknak."... én már 2002-ben is vehettem.
Nokia N73 - Nokia N82 - Nokia N95 - Nokia 5800 Xpress - Nokia N97 White - ZTE Blade - Motorola Defy - LG L9 - Galaxy SIII White - HTC Sensation - Motorola Atrix 2 - Vowney V5 - Xiaomi Redmi Note - OnePlus One - iPhone 6 Plus - iPhone 7 Plus - iPhone X - iPhone XS Max... (>‿◠)
-
jagelo
aktív tag
válasz
FragMaster #11 üzenetére
Ja, bocs ez nem neked lett volna válasz
-
Crydan
senior tag
Videófelvétel közben nincs lehetőség, teljes felbontásban fotózni?
Xiaomi Mi 11 8/256GB - Nintendo Switch - PlayStation 5 - Life's Good :)
-
mediumgecso
őstag
170e-ért egy vaku + normális kamera nem fért bele??? pffff......
Vmit mindíg elb***nak a Sony-nál.....S23 Ultra Black 512GB <> ASUS Zenbook UX3402 OLED 90Hz - ELADÓ!!!
-
wertigo1984
őstag
Korrekt belso, szep kijelzo es meg epp megbaratkoznek ezzel a merettel. Szep munka japanland
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
jagelo
aktív tag
Végre egy jó minőségű kijelző, ami természetes grat Sony.
-
Damage401
senior tag
Cikk írókat kérdezem. Esetleg egy ViewAngelt teszteléskor? Mert már szerintem érik mint a laptop vagy monitoroknál. Ezek a készülékek is már arra gyúrnak, hogy mit látunk a telefonunkon. Mennyire csicsás. Esetleg van-e értelme? 2 dologgal tudnak első körben ráhatni a vásárlókra. Kinézet+ Kijelző. Szerintem
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
Classius
aktív tag
Na mostmár eltűnhetnek a TFT-t szidó emberek, ezzel mostmár nem lesz gond, a SONY is át áll szépen lassan.
Baromi jó egy telefonnak néz ki, bár nekem már túlontúl nagy, a hátlap pedig hiába b*sz oda látványra, ha neadj Isten leejteném, tuti repedne, a karcolódásról nem is beszélve. A LED villanó nagy hátrány lehet, de elviselhető, összességében a SONY megmutatta, hogy okostelefonok terén ott van a top kategóriában. Csak így tovább!“Nem az számít, hogy a leggazdagabb ember legyek a temetőben. Ami igazán számít, hogy úgy térjek nyugovóra éjszaka, hogy valami csodálatosat alkottunk.” (Steve Jobs) # Lenovo Y580 _ Apple iPhone 7 #
-
peestee83
aktív tag
Ez álmaim telefonja... majdnem.
A kamera és a LED villanó miatt bukta az egész. Pedig minden másban korrekt a telefon. És végre elhagyták a SE logót.... Ideje volt. Az nem tetszik az én telefonomon sem.Cor ne edito
-
istnag
addikt
SZVSZ
Az "Ajánlott" plecsni erős túlzás, ebben az árkategóriában már nem lehet túl lépni a vaku hiányán,sőt a One és az s4 után már az Infra is elfért volna bele. A kamera modulról nem is beszélek.
Az Xperia Z is batár telefon; és ezt annyira nem is tükrözi a cm-ben magadott mérete,ha valaki kézbe fogja,na akkor üt csak igazán. Egyszerűen annyira sarkos a kialakítás,hogy csak néztem. Most próbálom elképzelni mi lehet,akkor itt.
Nyilván aki megveszi, Ő ezzel tisztában van.
Az viszont igazán jó pont,hogy gyakorlatilag,most legelőször sikerült a Sonynak egy akadásmentes szoftverrel kiadni a telefont,ez nem sikerült az Arc S-nél ; Xperia P-nél és a Z -nél sem.Én már soha többet nem vennék sony-t,de nagyon drukkolok Nekik,hogy sikerüljön megszóritani a samsungot,mert az mindenkinek csak jó le(nne)sz.
Peace.
-
dreamdancer
őstag
Gyönyörű. De a zsebrevághatatlan mobiltelefon-koncepcióval továbbra se tudok mit kezdeni.
Nem a lényeg a fontos.
-
Ez igen, erről van szó kéremszépen. Ez tényleg olyan cucc, hogy az erre érzékenyek csont nélkül a gatyájukba csinálnak. Elképesztő hogy márciusban azon flesseltünk, hogy a Galaxy S4 minden konkurenst hazaküld a bánatba hardver terén, erre el se telik fél év, és jön egy olyan cucc, ami tényleg elküldi az S4et a spejzba, vonyítás közepette.
Ehh igen a kamera az tényleg el lett cseszve, de még mindig azt állítom, hogy nem akart e téren közvetlen konkurenciát állítani a Honaminak, ami szintén nagyon durva lesz.
Ezzel pedig a Sony nálam a kedvenc márkámmá vált. Nem ez az első cuccuk, amitől az államat keresgetem percekig, szemben a Samsunggal, ami eddig nálam a legjobb volt, de közel sem voltak olyan szimpatikusok nekem mint a Sony.
Bravó
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
trepxe
tag
A név kötelez. Ennyi. Ez a márka mindig képes volt különlegeset alkotni, ha éppen nem töketlenkedett a management. Például ehhez a cucchoz évekig volt szerencsém és bár ma már én sem ezzel hallgatok zenét, örülök, hogy smartphone területen a Sony is visszatért. Az eddigi experiák képminőségétől nem voltam behalva egyáltalán, de ez bizalomgerjesztő. Remélem az élet nem cáfol rá.
-
tomi1031
tag
Végre a Sony képes volt összerakni egy normális szoftvert. A sima Z megjelenéskor "kicsit" döcögött a menüben és a főképernyőn.
-
-
FragMaster
addikt
Azért volt szidva, mert volt rá ok a konkurenciához képest. Mostanra már nincs szerencsére, így ez természetes. De ezért háton veregetést nem érdemel 2013 nyarának végén 170 ezerért.
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
oliwire
őstag
Úgy látom mindig lesznek emberek, akik ha találnak egy rosszat a készülékben, akkor már a többi jó tulajdonsága nem számít. Szvsz a kamerának nem is kéne oly kiemelkedőnek lennie, hiszen alapból nevetséges, aki táblagéppel fényképez, ez meg eléggé közel áll hozzá. Nem beszélve a Honami vagyis Z1 szerepéről.
Az tény, hogy ennek a készüléknek nem én vagyok a célközönsége, de minden elismerésem. Én már láttam olyan helyet is, ahol 150-160 Mátyás királyt kóstál. Ennyiért meg tényleg jó már az ára. -
FET-MEN
veterán
b...meg tényleg nagyon durva lett
jó cikk, jó készülék
Iphone 7
-
saintex72
aktív tag
Amíg ebben a tempóban foss@k a telefonokat addig tele lesznek bugokkal. 8 hónapig használtam xperia t-t. Egy hónap után már nem volt a figyelem központjában, jött a z. Minden szoftver tele is volt bugokkal. A régebbi modellek még rosszabb helyzetben vannak. Van itthon egy t egy p egy u. De, hogy több betű nem lesz az biztos amíg nem változik valami. Nem csak a vas számít, sőt.
-
WinnerB0Y
senior tag
És ki az az idióta aki egy már ténylegesen tégla méretű izével fog telefonálni? Szégyen... Ráadásul még szidni a One kameráját... Nem mondok semmit. Ez egy szar, ugyan úgy mint a többi 5" feletti tégla.
EUNE: iNeeko
-
jaszy91
aktív tag
Jézusom nektek semmi sem jó? Ha nem a kijelző akkor a kamera, ha nem a kamera akkor a kijelző a "szar".
Ez nem fotózásra van tervezve, igaz egy LED villanó elfért volna, de kit érdekel.
Sony megcsinálta 2013-as év II. legjobb mobiltelefonját (I. hely: Sony Xperia Z1)5900x - RTX2070 - 2*16GB 3600Mhz - Seasonix GX750 - 970 EVO Plus 256GB/1TB - Asus GT501 - Dell S2522HG
-
satz18
őstag
Nincs led wtf? Ez durva. Pedig amúgy jó cucc, és a kezdő ár sem vészes, 1 hónap és 130 lesz az ára. Személy szerint engem nem érdekel hogy 60 helyett 200 fps-el megy a dead trigger, ha nem lehet vele normális képet csinálni, és lehet hurcolászni magaddal a kamerát mindenhova. Nem én vagyok a célközönség az biztos, én inkább egy Nokia l1020-at választanék ennyiért, de akit nem érdekel a kamera, az ennél jobb vételt nem igen találhat.
A sony nagyot húz azzal, hogy minden újdonságot elsőre ad ki. Előbb az FHD (a butterfly nem volt ugye nemzetközi pacos), most meg a snapdragon 800. A samsung ellen nem nagyon lenne más recept.
[ Szerkesztve ]
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
a2d2
addikt
A készített video linkje nem jó.
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Ez mindig így megy. Mindig lesz valami, amibe beleköthetnek az emberek. Ha nem a kijelző akkor a szoftver, ha nem a szoftver akkor meg a kamera..
Amúgy azért az a kijelentés, miszerint a Honami meg ez az év 2 legjobb telefonja erős túlzás. Az biztos hogy ez most a lehető legkomolyabb telefon (phablet, bocsi), de ez erősen rétegcucc, mert nem mindenkinek jön be ez a péklapát méret. Másrészt ennek is, és a Honaminak is, még csak most fognak jönni a közvetlen konkurensei. (ez ellen jön majd a Note3 meg a One Max), a Honami ellen meg a Lumia 1020. És azért a 1020 ellen elég kemény lesz, jobbat felmutatni, de bízok benne hogy sikerül
All→M8
-
MAKKERMANN
csendes tag
Az elején bejött, de ez a kamera plusz a LED hiánya.
Amúgy meg az a Rajz app nagyon Samsung gyanús :S
-
BetaBye
tag
Ez a telefon nagyon egybe van csak nem értem mért nem elég a 6 col. Hogyha lenne vaku, jobb kamera és kicsit kisebb lenne akkor számomra tökéletes phablet nade így...
i6+ & iPad Air
-
Djuree
félisten
válasz
WinnerB0Y #32 üzenetére
attól hogy neked nem jön be, másnak még lehet h ez kell. nekem note-om van, és nem cserélném le kisebbre. ez nekem nagyon tetszik, de már kicsit nekem is túl nagy. bár lassan majd cserélem a note-ot, de nekem a jó fényképező is kell bele, nem veszek külön kamerát.
LEGO Moc építő, tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
babkukta
senior tag
válasz
callmeakos #38 üzenetére
Lumia 1020 vs Honami???
Úgy tűnik, mintha konkurencia lenne, de sztem egyáltalán nem azok. Már magába az OP rendszer miatt. Sok az Android fan, ezért lesz.rják a Lumia fotós képességét. A másik, nézd csak meg a méreteket... a Lumia egyedül a kamerájával lehet kiemelkedő, a többivel elbújhat. Úgyhogy szerintem egyértelmű azt állítani, h a Sony odalapít a Lumiának mind minőségben, mind esztétikailag. Egyébként szeretem a nokiákat, de én nem hasonlítanám össze őket így. Egy Zoom Vs Honami, na, ez inkább.
Egyébként szerintem nagyon jó ez a ZU, de nekem nagy.. túl nagy. Az 5"-t is alig érem át, mobilozni meg nem 2 kézzel fogok. A zsebről nem is beszélve...Egyébként megszokhattuk már, h a népnek semmi nem jó, bár hiába szeretem a Sonyt, be kell vallani, h megcsinálhatta volna jobbra azt a kamot :S Már ha LED-et nem pakol bele, és 8MP-es, legalább olyan képeket csinálni. Nem mondom h számomra annyira nagyon borzasztó, de láttunk már jobban is a műhelyéből. Remélem a Honamit nem szúrják el :S
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Szép lett, a Snapdragon 800 odver. A vaku úgy látszik ebben tabletszerű kategóriában kimarad, lásd Fonepad (ami nagyobb btw).
[ Szerkesztve ]
<< Heimdal >>
-
Devid_81
nagyúr
Kamerat leszamitva aztaq....kategoria!
De en mar a az S3-asnal is ugy vok, ez a hatara a nagy kijelzonek...
En elhiszem, hogy zsebre rakod (nem mindegyik zsebbe) de ez mar nagyon nagy ha csak "telefonkent" tekint ra az ember....
-
Csapoati
nagyúr
Brutális a cucc mind kinézetre, mind hardveresen (végre a kijelző is szuper!). Az ára sem szállt el, de a kameráért kár.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
oceanrush
senior tag
Hm... Note 3 vagy ez... Esetleg mindketto?
-
kolosanyi
veterán
Hadd kötekedjek kicsit.
" Gondoljunk csak arra, hogy a második világháború alatt romhalmazzá lőtt országból milyen fejlődést produkáltak."
Könnyű volt amerikai pénzen újjáépíteni az országot. A gazdaság beindítása szintén az amerikai dollároknak köszönhető, egyébként ez jellemző egész Európára. Persze a keleti blokknak is jutott volna a segélyezési programból - még ha nem is olyan szinten, mint a japánok esetében -, de az akkori hatalmi berendezkedés lehetetlenné tette ezt. Egy kommunista rezsim alatt amerikai pénzből helyreállítani mindent? Abszurdum. Jött helyette tervgazdálkodás meg erőszakos iparosítás, de az idő eldöntötte ezeknek a létjogosultságát.
Szóval nem értek egyet azzal, hogy a japánok kitartásának köszönhető ez a fejlődés. Kitartás nálunk is volt, talán jobban is, mint keleten, de sajnos a mi szintén rommá lőtt országunk nem tudott olyan fejlődést produkálni az adott körülmények között.
Nem célom politizálni, próbáltam ezt a hsz-t úgy megfogalmazni, hogy objektív maradjon és mindenféle ideológiától mentes. Ha mégse fér bele, akkor töröljétek pls.
-
WTF? nincs led? oké a kijelző szépen világít ... De hát akkor is.. ez malőr...
A készülék meg csúcs, de konkrétan ha lenne pénzmagom rá, és vakut nem találnék, mennék máshova...
Sony részéről nem vártam a p.nisz-csattogtatást. De ez így sajna nem nevezhető másnak, tegyünk le az asztalra valami jó erőset... Erős Pistát ennyi erővel...
@Chabi: Inkább az érkező Note III ellenfele, ne kifutó , meg jóval lentebb pozicionált modelleket rakj mellé...
[ Szerkesztve ]
EAGET 1TB SSD review - https://logout.hu/bejegyzes/graphics/eaget_s600_1tb-os_ssd_aliexpressrol_kihagyhatatlan.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japán gyártó bekeményített és egy igen durva eszközt tett le az asztalra. A Z Ultra teljesítményben és méretben messze a konkurencia felett teljesít.
- Galaxy S22 Ultra 5G Green 256/12 Dualsim független, majd 2 év gyári Samsung garanciával
- Galaxy S22 Ultra 5G Burgundy 256/12 Dualsim független, majd 2 év gyári Samsung garanciával
- Új Apple iPhone 15 ProMax 256 GB Natúr Titánium Független
- iPhone 13 128 GB, kártyafüggetlen , 1 év Apple garancia !
- Újszerű iPhone 13 128GB Midnight - Kártyafüggetlen, 88% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest