Hirdetés

Sony Ericsson W710i - fit-nesz

Bevezető

Úgy néz ki, hogy újra felvirágzik a sportos telefonok szegmense. A Nokia az 5-ös szériával képviselteti magát, az 5500 egész korrekt kis telefon lett. A Siemens (khm, BenQ-Siemens) nem is vonult háttérbe ezen a területen, hiszen az M sorozat végig kapható volt, a Sony Ericsson viszont most fedezi fel ezt a piaci rést.

Fontos leszögezni, hogy a strapatelefonok nem keverendőek össze a sportos modellekkel. Előbbiek bevallottan olyan tervezést kapnak, hogy izmosabb ütéseknek és a vízcseppnél kicsit töményebb folyadékmennyiségnek is ellen tudnak állni. A legendássá vált R310 igazi gyilkos fegyver volt a maga idejében, bár akkor még a sima GH688 is volt annyira masszív, hogy Berényi Ákos több emeletes zuhanása után is megcsörrent.

Az R310 bukás volt, mert annyira túlbiztosították, hogy a gyártás ára olyan mértékben megemelkedett, hogy a telefon nem volt piacképes. Most a W710i érkezik csatába, de ez nem strapamobil, hanem egy zenés-fitnesz készülék, amely kategória kicsit olyan, mintha Schobert Norbi találta volna ki.

A svéd-japán gyártó a W710i-vel kicsit megpróbálja megpezsdíteni a Walkman készülékek kétségtelenül minőségi, de lassan unalmassá váló családját. A készülék mindent tud zeneileg, amire a márkanév kötelezi, de az új image talán egy bizonyos felhasználói csoport számára kívánatossá teszi.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés