Hirdetés

Sony Ericsson W610i - új lemezborító

Bevezető

Tényleg nem számított rá senki, hogy a 3GSM kiállítás előtt fogja magát a Sony Ericsson és bejelent egy sereg új készüléket. A kezdeti lelkesedést kisebbfajta fanyalgás váltotta fel: az újdonságok inkább csak formai változtatásokat hoztak, a technológiai áttörés elmaradt. Ennek ellenére a teszt végén el tudjuk majd helyezni a W610i-t a palettán, de sokan ennél többet vártak.

A Walkman széria sokáig eggyé vált a minőségi zenehallgatás élményével úgy, hogy a telefonfunkciók is kielégítették a felhasználók igényeit. Aztán jött a W200i és kicsit felrúgta a dolgot azzal, hogy a márkanevet levitte az alsóbb kategóriába úgy, hogy még az eddig védjegynek számító agybadugós fülest is lecserélték. Most viszont itt van a W610i, amely újra magasra emelhetné a Walkman ragyogását, de előre jelezném, hogy talán inkább majd a W880i…

Mi is a gond a W610i-vel? Leginkább az, hogy a W810i-nél alig nyújt többet, viszont a készülék kialakításánál a praktikum sajnos a háttérbe szorult, talán fura egy Sony Ericsson esetében ilyet mondani, de túlságosan is rágyúrtak a tervezők a formatervre.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés