Hirdetés

Sony Ericsson W580i - mozgásban a zene

Hirdetés

Bevezető

Március végén jelentette be a Sony Ericsson a W580i-t, amelyre akkor csak megvontuk a vállunkat. Újabb Walkman, ezúttal szétcsúsztatható, az 5-tel kezdődő számozás nem ígér nagy tudást. Képeken szépnek látszott, de a sajtófotók mindig csalnak kissé, a legelőnyösebb megvilágítást kapják a készülékek, a Sony Ericsson ráadásul ügyesen tükrözi is a telefon alsó részét a fehér háttérre. Az utolsó oldalon meg is találhatja az olvasó ezt a képet.

Alig egy hónappal a bejelentést követően már tesztre is foghatjuk az újdonságot (mondjuk ehhez az olvasók már hozzászokhattak), és bizony a W580i alaposan megváltoztatta előzetes véleményünket. A sokadik Walkman ez a gyártó kínálatában, és azt hiszem nem tudok jobb kifejezést találni a jelenségre: alaposan belejöttek.

Olyan középkategóriás zenei készüléket sikerült alkotni, amely megjelenésében és funkcionalitásában is új mércét alkothat ebben a piaci szegmensben. Egyszerűen szinte minden a helyén van, igazi meglepetést nem okoz sem a menü, sem pedig az elérhető szolgáltatások átböngészése, ám apróságokkal sikerült annyira feldobni a telefont, hogy többekben is azonnali birtoklási vágyat váltott ki.

Sokan temették a Sony Ericssont a legutóbbi készülékek kapcsán. A W880i a pengevékonyságon kívül semmi újat nem tudott felmutatni, a W610i pofás kis darab lett, de az innovációs faktor a nullához közelített, a K550i-re pedig ráírták, hogy Cyber-Shot, de igazából egy újracsomagolt K750i bújt meg a pofás külső mögött. Ha innen közelítjük meg a W580i-t, akkor megint nem fog hasraesni tőle senki, de ez valahogy mégis más. Minden porcikájából érződik, hogy igen nagyon átgondolt telefonról van szó.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés