Októberben itthon is elérhető lesz a W910i és a K850i

A karácsonyi szezon rohamos közeledtével, a Sony Ericsson bejelentette, hogy a legújabb Walkman® és Cyber-shot™ mobiltelefonok, a W910i és K850i, még ebben a hónapban a boltokba kerülnek a kijelölt piacokon.

A Sony Ericsson W800i készülékének 2005. augusztusi megjelenése óta, az eladott Walkman® mobilok száma elérte a 45 milliót. Az első Cyber-shot™ mobil 2006. júniusában került az üzletekbe és az eladott készülékek száma azóta elérte a 13 milliót. A gyártó szerint a W910i és a K850i elődeik sikerére építve továbbra is a legmagasabb színvonalat képviselik a zenetelefonok és kamerás mobilok között. Mindkét új telefon Turbo-3G (HSDPA) kapcsolattal és egyedi funkciókkal rendelkezik, a zene és egyéb tartalmak gyors letöltéséhez. (A Turbo-3G szintén a sajtóközlemény találmánya, kicsit meglepő. Akkor már inkább 3,5G.)

Mindkét készüléket teszteltük már, az nyitott operációs rendszer nélküli Walkman mobilok koronázatlan királyáról itt, a Sony Ericsson első 5 megapixeles kamerával felszerelt telefonjáról pedig emitt olvashat az érdeklődő részletes tesztet.

Most arra is lehetőség van, hogy a W910i telefonjához színben illő Sony Ericsson kiegészítőt válasszon a vásárló. Az MPS-70 hordozható hangszóró és a HBH DS-220 sztereó Bluetooth™ headset most a telefonhoz illő piros színben kapható, így jobban passzol a készülékhez.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés