Hirdetés

Samsung Radiant-360 R7 - tovaterjedő zene

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

Jó néhány méretes, de még hordozható vezeték nélküli hangszóró járt már szerkesztőségünkben, a Beats Pill XL és a JBL Xtreme voltak az elmúlt néhány hónap legnagyobbjai, ezeket azonban jelentősen túlnövi a Samsung új üdvöskéje, ami 42 centiméter magas, körülbelül 18 centiméter széles és közel 3,5 kilogrammot nyom, használati módját tekintve pedig már elég közel áll a a Philips Fidelio DTM5096-hoz. Sok szempontból érdekes kütyü érkezett hozzánk a Radiant-360 R7 személyében, hiszen ez nem egy hagyományos, beépített akkumulátorral rendelkező, Bluetooth-szal kapcsolódó hangszóró, hanem annál sok szempontból több, de ugyanakkor kevesebb is.

A dél-koreai gyártó a Radiant-360 R7 létrehozásakor nem a hordozhatóságot tartotta fő szempontnak, hanem egy otthoni rendszerként illeszthető hangszórót kívánt létrehozni, amihez még akkumulátort sem társított, csak akkor adapter segítségével lehet használni. A koncepció célja, hogy a potenciális vásárló ne csak egy, hanem több hangszórót is megvásároljon a lakásába, amiken egyszerre szólhat ugyanaz a tartalom, mindehhez pedig csak a mobiltelefonunkra van szükség.

Samsung Radiant-360 R7 teszt
[+]

Az ötlet nem ördögtől való, nagyon sokan szeretnek otthon, hangszórók segítségével zenét hallgatni, az viszont biztos, hogy a Samsungnak jóval nehezebb dolga akadt, amikor ezt a kütyüt elkezdte fejleszteni, hiszen, ha a kényelmes hordozhatóságot kivesszük a képletből, akkor a hangminőséggel kapcsolatban nagyon komoly elvárásoknak kell megfelelnie az eszköznek. Egy viszonylag mérsékelt áron beszerezhető, külön erősítővel ellátott sztereó Hi-Fi rendszer az okos funkciók nélkül ugyan, de nagyon szép hangzást képes produkálni.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés