5,1 milliméter vékony lett a Micromax Canvas Sliver 5

Hirdetés

A Micromax hivatalosan is lerántotta a leplet a Canvas Sliver 5 névre keresztelt készülékéről, ami mindössze 5,1 milliméteres oldalszélességgel rendelkezik. Ugyan a legkarcsúbb mobil címét még mindig az Oppo R5 birtokolja, ám az indiaiak újdonságának sincs semmi szégyenkeznivalója.

Micromax Canvas Sliver 5

A Sliver 5 előlapján egy 4,8 hüvelykes AMOLED kijelző található (felbontást egyelőre nem közöltek), amit Gorilla Glass 3 üveg véd. A burkolat alatt egy Snapdragon 410 SoC dolgozik, az 1,2 GHz-es processzor négymagos, a RAM mérete 2 GB, a belső tárhely pedig 16 GB-os, viszont sajnos a microSD bővíthetőség kimaradt. A Sony IMX219 szenzorral ellátott kamera 8, a másodlagos modul pedig 5 megapixel felbontású képeket lő.

Micromax Canvas Sliver 5

A Micromax készüléke nem csak vékony, hanem könnyű is, hiszen mindössze 97 grammot nyom. Ennek ellenére elfért benne egy 2000 mAh kapacitású akkumulátor, ami bár nem sok, az AMOLED kijelző és a visszafogott fogyasztással rendelkező rendszerchip jó üzemidőt ígérhet.

Micromax Canvas Sliver 5

A mobil kizárólag egy SIM-es változatban kerül forgalomba, adott a 4G/LTE támogatás és az Android Lollipop operációs rendszer. Ára Indiában 280 dollár, vagyis 76 ezer forint lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés