Galaxy blog: Újabb frissítések a láthatáron

A Samsung nemrég mutatta be a Galaxy Gear névre hallgató okosórát, mely a debütálásakor kizárólag a Galaxy Note 3 és a Galaxy Note 10.1 (2014 edition) készülékekkel működött együtt. A dél-koreai gyártó ígérete alapján hamarosan Galaxy S4 telefonokkal is tud majd kommunikálni az eszköz, mely mellé a Galaxy S III és a Galaxy Note II is felsorakozik. A frissítések kiküldése az Egyesült Államokban már el is indult, az egyes típusokkal és szolgáltatói modellekkel kapcsolatos dátumokról nincs információnk.

Samsung Galaxy Gear
Samsung Galaxy Gear

A vállalat napokban kiadott közleménye alapján az említett trióra érkező update csomag nem pusztán a Gear-kompatibilitást hozza el, az okosóra támogatása mellett ugyanis több extrát is tartalmaz. A Premium Suite (mely magyarul nagyjából a prémium csomagra fordítható le) a Galaxy S4-en debütáló újdonságok egy részével egészíti ki a tavalyi eszközök funkcionalitását, így a Galaxy S III és a Galaxy Note II többek között a fejlesztett Easy Mode és Multi Window képességekkel is gazdagodik majd. Ezek mellett mindhárom eszköz esetén adott lesz a SAFE minősítés (a rövidítés a Samsung for Enterpriseszavakat takarja) és a KNOX kompatibilitás is; utóbbi a Samsung biztonsági szoftvercsomagját jelöli.

Az említett mesterhármas mellett hamarosan Galaxy S4 Mini és Galaxy Mega készülékekre is megérkezik majd a Gear-támogatást hozó frissítés.

Azóta történt

Előzmények