Samsung Galaxy S Duos 2 - inkább másfél

Bevezető, tartozékok

Vajon jól csinálja a Samsung? Tényleg érdemes őrületesen sok telefont piacra dobni? A válasz minden bizonnyal igen, hiszen szinte akárkinek feldobja az ember a dél-koreai gyártó nevét, valamilyen terméket kapásból tud tőlük mondani. A cél a dominancia, a minden téren való uralkodás, ami az eladási számokat nézve működik is. A Samsung első lett az okostelefongyártók között, nagy tudású készülékekkel örvendeztetik meg a népet. Az operációs rendszereket frissítik, nem felejtik el a régebbi, vagy olcsóbb eszközöket sem. De meddig tarthat ez a dominancia? Lesz olyan, aki megállítja nem csak a Samsung, hanem az Apple uralmát?

Samsung Galaxy S Duos 2
[+]

Biztosan. Addig viszont sorozatosan fognak jönni az újabbnál újabb teszttermékek, melyek már-már alig különböznek egymástól. Belsőleg. Dizájnban ugyanis lassan minden vállalatra rá lehet ismerni, a Sony a szögletes formákat kedveli, az Apple telefonjai alig különböznek egymástól, de a HTC-nek is egyedi ismertetőjegyei vannak. A Samsung eddig ragaszkodott a műanyaghoz, ami mondjuk a középkategóriában a mai napig elfogadható. Szerencsére törődnek a kétkártyás masinákat kereső felhasználókkal, így most is egy ilyen modellről lesz szó, ami a Galaxy S Duos 2 nevet kapta. Az árazásnál nem rugaszkodtak el annyira a valóságtól, és a két SIM kezelését is az átlagnál jobban sikerült megoldani. Nem rossz a cucc, ám még mindig rengeteg kérdés lengi körül.

Samsung Galaxy S Duos 2
[+]

A Galaxy S Duos 2 XXL GSM-nek köszönhetően jutott el hozzánk, a természethez való ragaszkodást jelző, fás színekben pompázó dobozban. Oldalról felnyithatva a csomagolást azonnal a készülékbe botlunk, ami fekete vagy fehér színben kapható. Külön kis részekbe helyezték a hozzávalókat, vagyis a microUSB kábelt és a töltőfejet, a headset viszont kimaradt (ez mondjuk elég rosszul érinti szerintem a vásárlót), ráadásul extrákkal nem szolgált a gyártó.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés