2017. október 17., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Mobiltelefon rovat

Nokia X2-02 - oldalról jó

Korrekt áron, vállalható tudással és leírhatatlanul érdekes dizájnnal érkezik a kétkártyás X2-02, mely tényleg banánra hajaz.

Hirdetés

Bevezető

Amikor a Nokia hazai képviselete azt mondja, hogy srácok, jött egy új készülék, akkor persze van lelkesedés a lelkünk mélyén, de amikor kiderül, hogy ez az X2-02, akkor hirtelen mindenkinek látványosan fontosabb dolga akad, minthogy ezzel a masinával foglalkozzon legalább annyi időre, amíg az egészből kikerekedik egy cikk. Ezeket rendre én szoktam megnyerni, most is így történt.

Nokia X2-02
[+]

Persze ez nem jelenti azt, hogy egy X2-02 automatikusan egy rakás illatosan gőzölgő tehéntrágya lenne, hiszen nagyon sok embernek ez a funkcionalitás bőven elegendő. Gombok, kijelző, hagyományos formavilág, néhány extra, s persze a legfontosabb: kettő darab SIM egyidejű kezelése, számtalan embert ismerek, aki ennél többre nem is vágyik, de az fontos, hogy egyetlen eszközzel oldja meg két előfizetésének használatát. Nem új, hogy a gyártók felismerik ezt a piaci rést, a Samsung évek óta tolja kifelé a nagyon hasonló telefonokból álló DuoS készülékcsalád újabb és újabb tagjait, s egy ideje már a Nokia is ezen a vonalon mozog.

Nokia X2-02
[+]

Ebben a kategóriában vagy úgy lehet sikereket elérni, hogy a gyártó valami igazán ütőset tesz le az asztalra, vagy pedig úgy, ha egy jó árat tudnak passzintani a készülékhez. Esetünkben ez alig valamivel több mint 20 ezer forint, ennyiért kártyafüggetlen telefonhoz juthatunk, s nem is nagyon lesz más opcióink, mivel a magyar szolgáltatók egyszerűen ignorálják a dual-SIM mobilokat, kivéve a Tesco nevű virtuális operátort, de őket egyelőre ne nagyon számítsuk ide, mert volumenben messze vannak attól, amit statisztikai hibahatárnak nevezünk. Tehát 20 pénz, két SIM, alapfunkciók, a lényeg a részletekben keresendő, mert van egy-két apróság az X2-02-vel kapcsolatban, ami megérdemli a figyelmet.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.