Nokia Lumia 710 - a leváltó

Hirdetés

Alapfunkciók

A névjegyzék jó partner, szinkronizálni lehet Facebook-kal, Google fiókkal, Twitterrel, LinkedInnel, illetve természetesen Outlookkal és Windows Live-val. Ennél több talán nem is kell, ebben szinte minden online lehetőség megvan. Az állapotfrissítések tökéletesen követhetőek, ismerőseinket egyszer érdemes összerendezni úgy, hogy a különböző forrásból érkező adatok ne töredezzenek szét. Az üzenetkezelésnél sincs különösebb extra, a virtuális gombsor kiválóan használható, az ékezetek a szokott módon üthetők be (az adott karakter hosszas megnyomásával), s rengeteg email rendszert ismer gyárilag a Lumia 710, a beállítás csupán pillanatok műve.

 alt=  alt=

A naptár is több forrásból táplálkozik, magától beállítja a névjegyzék, vagy a levelezés miatt már felvett accountokat, az ezekből érkező eseményeket más színnel jelzi. Az irodai funkciókat az Office programcsomag testesíti meg, amely természetesen nem csak olvasásra, hanem szerkesztésre is használható. Ilyenkor jön jól az a 25 gigabájtos tárhely, amit a Microsoft ad a rendszerhez, a SkyDrive-on minden felhasználó ekkora kapacitással rendelkezik. Ez azért is fontos, mert a telefonra adatokat vagy szinkronizációs szoftver segítségével, vagy e-mailben, vagy pedig a SkyDrive használatával tölthetünk át, közvetlenül nem férünk hozzá a Lumia 710 fájlrendszeréhez.

 alt=  alt=

Játékügyekben az Xbox Live csempe lesz a támaszunk, itt találjuk a letöltött alkalmazásokat, s mint ismert, a WP7 platform lehetőséget kínál arra is, hogy az otthoni Xboxban létrehozott profilunkat használjuk. Okos alkalmazás a Névjegyáttöltő, amely Bluetooth kapcsolat segítségével próbálja meg áthúzni a régi telefonunkról az adatokat. A számológép alapfunkciós, az extrák sorát pedig az időjárást mutató program zárja. Minden egyéb alkalmazás a Marketplace használatával szerezhető be, amely itthonról is teljes terjedelmében elérhető.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés