Hirdetés

Nokia 1650 - olcsójános

Extrák

Vannak extrák. Egyrészt itt a beszélő óra, amely bemondja az időt, ezt ismerjük a 1600-ból is. Illetve a kettőskereszt gomb dupla megnyomása bekapcsol a telefon tetején egy LED-et, ez a zseblámpa funkció. Az ébresztőóra sem bonyolult, de ismétlődésekre képes, a stopper, a visszaszámláló és a számológép sem nyújt semmi meglepőt.

Van egy alapfunkciós, csak havi nézetet tudó naptáracska is, ahová egyféle emlékeztető rögzíthető, de tartozhat hozzá riasztás is. Ez is több mint egy seggberúgás, becsüljük meg. A kapcsolódó fícsör neve panchangam, amiről gőzöm nincs, hogy micsoda, de rágugliztam és kiderült, hogy valami indiai ezoterikus izébizé, tőlem az ilyesmi igen távol áll, úgyhogy nem feszegetném a témát. Minden naphoz kiír valamit, mondjuk 2007. október 5-én a Chandramana Bhadrapada értéke Krishna 08, úgyhogy csak óvatosan.

Az extrék közé sorolható az alapfunkciós FM-rádió, amelyhez füles szükségeltetik. A játékok között van egy foci, irdatlanul gyenge. A Rapid Roll sem egy nagy eresztés, egy golyóval kell lefelé ugrálnunk különböző platformokra, de lehetőleg gyorsan, mert jön a plafon. Szegény kijelzőn kicsit szellemképes a scroll, vegyük úgy, hogy emiatt rögtön level 4-ről indulunk. A Snake Xenzia pedig a klasszikus kígyó, tök fekete háttérkép előtt piros színben kúszik a hüllő, és retro jelleggel megint pöttyöket eszik.

Akkumulátor kapcsán jókat lehet mondani, 4-5 napig simán bírja a kis Nokia, amely a funkcionalitás ismeretében annyira nem is meglepő. Az adatkommunikációról azért nem írunk, mert nincs. Semmiféle. Úgyhogy az összegzés annak ellenére sem lesz hízelgő, hogy pontosan tudom, hogy egy nagyon olcsó, nagyon lowend készülék járt a kezemben, mert ezt az összeszerelési minőséget és ezt a kijelzőt egy Nokiának nem tudom megbocsátani.


Bog

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés