Nokia 6300 Bikini Edition

A Bikini együttes 25-dik, jubileumi koncertje alkalmából, a Nokia bemutatja a Nokia 6300 Bikini Edition, limitált kiadású készülékét. A Nokia 6300 Bikini Edition limitált széria a hagyományos kiskereskedelmi forgalomban lesz kapható, előzetes regisztráció után lehet csak hozzájutni. Az első 20 jelentkező automatikus meghívást nyer az együttes 2007. december 7-i 25 éves jubileumi koncertjére.

Hirdetés

A Nokia 6300 Bikini Edition 19, az együttes által összeválogatott – köztük 4 új – slágert, exkluzív, „Bikinisre” szabott felhasználói felületet és Bikini fotóalbumot tartalmaz. A Nokia 6300 Bikini Edition készülékre 2007. október 1. és december 1 között lehet jelentkezni személyesen a Nokia mintaboltokban vagy az interneten a www.nokia.hu/bikini oldalon, továbbá a Nokia telefonos ügyfélszolgálatánál az 1/382-1155-ös telefonszámon. A készülékeket 2007. december 15. és 31. között a Nokia mintaboltokban lehet átvenni.

„Bikini rajongóként nagy öröm számomra, hogy az együttes 25-dik jubileumi koncertjére a Nokia egy ilyen különleges tartalmakkal ellátott készüléket dob piacra. A Nokia 6300 Bikini Edition telefonnal a felhasználók nem csak beszélgetéseiket bonyolíthatják le könnyedén, hanem a Bikini slágereket hallgatva nagyszerűen kikapcsolódhatnak, bárhol, bármikor” – mondta el Dankovics Tamás, a Nokia üzletfejlesztési igazgatója.

„Köszönjük a Nokiának, hogy részt vesz a Bikini 25. születésnapi ünnepében. Nagy megtiszteltetés, hogy egy ekkora világcég támogat minket, és figyelemmel kíséri életutunkat. Igyekszünk a legjobbat adni a jövőben is, mint ahogy azt a Nokia is teszi a 6300 Bikini Edition telefonnal. December 7-én a SYMA Csarnokban egy több mint kétórás koncerttel, és ezzel a csodálatos telefonnal tesszük felejthetetlenné a 25. születésnapunkat. Köszönjük Nokia!” – mondta Németh Alajos, a Bikini együttes egyik alapítója.

A készülék bruttó vételára: 59.900 Ft

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés