Hirdetés

Motorola Q9 - Amerikából jöttem...

Hirdetés

Bevezető, csomagolás

Ismét szembesülnöm kellett azzal a ténnyel, hogy az európai és az amerikai piac más. Itt van a kezemben a Q9, mely az Egyesült Államokban hatalmas sikert aratott Motorola Q utódja, engem azonban valamiért nem vett le a lábamról. Valahogy más, mint amit megszoktam - amitől persze még biztos sokaknak bejön.

Az eszköz egy közepes méretű Vodafone-os dobozban érkezett, amit meglátva annak ellenére kirázott a hideg, hogy tudtam, a Windows Mobile-t még a nagy piros szolgáltató sem tudja elrontani a Live! menüvel. Az előlapon a gép mellett a Vodafone Email Solutions felirat virít, amiből ki lehet találni, hogy mire lett kihegyezve a Q9.

A tartozékok listája nem rossz, a gép mellett egy 512 MB-os microSD kártyát, microUSB-s hálózati töltőt, adatkábelt, valamint egy sztereó headsetet találunk. Tok tehát nincs, nekem nem is hiányzott, hiszen így legalább ki tudtam élvezni a gép legnagyobb előnyét, nevezetesen azt, hogy mindössze 11,8 mm vékony.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

 • Nokia E90 - mérföldkő

  A Nokia új kommunikátora ismét rengeteg változást hozott, de ezzel együtt újra megmutatta: a finnek értenek a dolgukhoz.

 • HTC S710 (Vox) - jó üzlet

  Szerkesztőségünkben járt a HTC legújabb, Windows Mobile 6 alapú okostelefonja. Nem csalódtunk.

 • HTC S620 - számológép pro

  A HTC eszköze leginkább számológépre emlékeztette a szemlélődőket. Minket azonban nem tévesztett meg.

 • Motorola MPx200 - amerikai fúzió

  A Microsoft beszállt a mobiltelefonok szoftverpiacára is, ennek első kézzelfogható eredménye az MPx200.

Hirdetés