Hirdetés

Motorola Edge 30 Fusion - fúziós kínai konyha

Olyan telefont szeretett volna alkotni a Motorola, amely nem csúcsmodell, mégis kevés kompromisszumot követel és versenyképes áron érhető el.

Bevezető

Mi is roppant lelkesen számoltunk be arról szinte pont egy évvel ezelőtt, hogy hivatalosan is visszatért Magyarországra a Motorola, ami egyébként most már a Lenovóhoz tartozik, de ettől még egy patinás márka, a mobiltelefon hőskora óta velünk van, csak hát a kezdeti népszerűség után nem csak nyakukra nőtt a konkurencia, hanem előbb a Google-höz, majd a szabadalmaktól megfosztott márkanév a Lenovóhoz került, akik évekig nem bírták kitalálni, hogy mi a fenét kezdjenek vele. És közben hazánkból ki is vonultak.


[+]

Néhány erőltetett próbálkozás után a Motorola mára megtalálta a helyét: majdnem gyári Android köré épített, néhány jópofa extrával felvértezett, a tervek szerint hosszú terméktámogatást élvező, alapvetően minőségi alkatrészekből összerakott, de nem csillagászati áron kínált modellek jöttek az utóbbi években, régen elhagyva a kísérletezési kedvet, mint amilyet a hátlapra pattintható kiegészítők listája is képviselt. Majdnem azt csinálják, mint a Nokia, csak valahogy mégsem annyira unalmas a felhozatal, illetve gyorsabban reagálnak a trendekre.


[+]

Ettől függetlenül nálunk a Motorola jelenléte csak szőrmentén volt érzékelhető. A régebbi szériát lehetett csak kapni, hirdetést és egyéb aktivitást nem mutattak itthon, szóval ennek fényében minimum meglepő volt, hogy meghívtak bennünket a Milánóban tartott bemutatóra, ahol három új modellt lepleztek le. Az Edge 30 Ultra abszolút csúcsgép, a Fusion egy elég erősnek tűnő, felső-középkategóriás versenyző, a Neo pedig inkább divatos és elérhető árfekvésű igyekszik lenni. Most a Fusion van terítéken, ami már kapható is, szóval ismerkedjünk meg az árával, amely a cikk írásakor 260 ezer forintot képvisel, ennek mentén lesz majd érdemes megítélni a masinát.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés