LG okostelefon kvartett érkezett

Hirdetés

Az LG négy új középkategóriás okostelefont mutatott be. A Magna, Spirit, Leon és Joy névre hallgató újdonságok a Mobile World Congressen lesznek megtapogathatók, így majd mi is bővebb képet kapunk a mobilokról. A négy készülék 3G és 4G/LTE változatban és Android 5.0 Lollipoppal kerül forgalomba, ami pedig újítás az eddigi modellekhez képest, hogy a hátlap fémből készült, így az LG is minőségibb anyaghasználatra tér át.

LG Magna Spirit, Leon és Joy

Az LG Magna a legerősebb tag a maga 5 hüvelykes, 720p felbontású kijelzőjével. Hardveresen abszolút középszintű a masina, piactól függően 1,2 vagy 1,3 GHz-es négymagos processzor, 1 GB RAM, és bővíthető 8 GB-os belső tárhely jellemzi. A 139,7 x 69,9 x 10,2 milliméteres eszköz 8 megapixeles kamerát és 2540 mAh kapacitású akkumulátort kapott.

A Spirit belső komponensek terén ugyanaz, mint a Magna, csak kisebb, hiszen 133,3 x 66,1 x 9,9 milliméteres dimenziókkal rendelkezik. A képernyő mérete 4,7 hüvelykes, de ugyanúgy HD felbontású, a telep pedig 2100 mAh-s. Szintén ugyanezt nyújtja hardveresen a Leon, ám még kisebb, 4,5 hüvelykes FWVGA megjelenítővel, 1900 mAh-s energiaforrással, és 129,9 x 64,9 x 10,9 milliméteres készülékházzal.

LG Magna Spirit, Leon és Joy

A 122,7 x 64 x 11,9 milliméteres, 1900 mAh-s akkumulátorral szerelt Joy már más tészta, a 4 hüvelykes WVGA kijelzőt egy két- vagy négymagos processzor dolgoztatja, a RAM mérete 1 GB vagy 512 MB, a belső tárhely pedig 8 vagy 4 GB, a motorháztető alatti felépítés régiótól függően változik, az 5 megapixeles kamera viszont minden variánsnál a hátlapon csücsül.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • LG G3 S - mini-helyett-S

    Megérkezett a G3 kistestvére, amely a QHD-s sorozatindító számos jó tulajdonságát megtartotta, viszont több erénye az árképzés áldozatává esett.

  • LG L80 - megy a levesbe?

    Az LG középkategóriása a WVGA-s L70 és qHD-s L90 között, 5 hüvelykes megjelenítővel próbál szerencsét, meglehetősen fura árcédulával, nem véletlen, hogy hivatalosan nem forgalmazzák itthon.

  • LG L90 - ellentétek a családban

    Apró eltérések vannak az LG G2 mini és az L90 között. Ezek az LG szerint forintosíthatók, az L90 ugyanis olcsóbb ketyere, de pár dolog hiányzik belőle, amit házon belüli vetélytársa megkapott.

  • LG L70 - nem pejoratív koppintás

    Gazdag szoftvercsomaggal, kopogtatós funkciókkal és KitKattel érkezett meg az LG új ötvenezrese, ám a szerény hardver és a néhány apró hiba rontja az összképet.

Hirdetés