Hirdetés

LG Optimus L5 II - elütő kettősség

Bevezető, tartozékok

Bátran kijelenthetjük, hogy az okostelefonok hatalmas hatást gyakorolnak mindennapjainkra, alig látunk már olyan embert az utcán, akinek ne lenne éppen a kezében saját kütyüje, ne olvasna rajta híreket, vagy ne navigálna vele vezetés közben. A világ sokat fordult az utóbbi években, a technológiai piac pedig annyira erősen fejlődött, hogy lassan egy bankkártya méretű telefonban elfér minden szükséges tudás, nem utolsó sorban pedig a számítógépekkel vetekedő hardver. A gyártók dobálóznak a megdöbbentőbbnél megdöbbentőbb adatokkal, egyik a vékonyság őrületét kergeti, másik a TV-k felbontási képességét pakolja bele jóval kisebb méretű kijelzőkbe. Mi pedig csodálkozunk az újabb és újabb vívmányokon, miközben lassan elfelejtjük, mi is egy telefon igazi lényegi eleme.

LG Optimus L5 II
[+]

A belső komponensek tudása lassan eléri a mostani idők csúcsát, nem véletlen tehát, hogy a gyártók igyekeznek minél több szolgáltatással kedveskedni a leendő tulajdonosoknak. Míg pár éve a drágább és az olcsóbb eszközök között óriási differencia volt, mára ez jelentősen leredukálódott, egy kétszázezres készülék messze nem tud ötször annyit, mint egy negyvenezres darab. Sőt, a nemrégiben nálunk járt Huawei büszkeség megmutatta, hogy mit is várhatunk innentől az alsó-közép kategóriától. Az LG pont ebben az árszegmensben versenyeztette "L" szériás modelljeit, ám érett már az újítás, így az idei MWC-n bemutatták az utódokat, melyek nevét nem túl fantáziadúsan egy római "II" számmal toldották meg. Az Optimus L5 II inkább a belépőszintű kütyük között próbál szerencsét, kérdés persze az, hogy elég lesz-e egy kiváló szoftver a már-már gyenge hardver és a viszonylag magas árazás ellensúlyozására.

LG Optimus L5 II
[+]

Az L5 II-t egy szép fehér dobozban kaptuk meg, egész frankó külseje van, melynek középpontjában természetesen a készülék áll, körülötte pedig óriási betűkkel a megnevezést tüntették fel. A csomagolást oldalról kell felnyitni, majd túlesve a masinában való örömködésben megtaláljuk az alá elhelyezett tartozékokat is. Először a leírást olvasgathatjuk, utána pedig külön zacskóban láthatjuk a microUSB kábelt, a töltőfejet és a normál kialakítású, műanyag headsetet. Az L5 II egy és két SIM-es változatban (L5 II Dual) is megvásárolható, méghozzá fehér és fekete színben.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés