Hirdetés

LG blog: az F6 lehet a középkategória egyik ásza

Általában a csúcsmodellek kapják a legtöbb figyelmet egy márka kommunikációjában és a reklámok kapcsán is. Ezekről beszélnek a témára fogékony felhasználók, ezekben vannak az innovatív funkciók, ezekkel mutatják meg a cégek, hogy mire is képesek. A "második vonalba" tartozó, jóval nagyobb darabszámban fogyó, olcsóbb modellek kevesebb rivaldafényt kapnak, pedig a felhasználók többsége a középkategóriából választ akkor, amikor az elvárt tudást és a pénztárcája vastagságát is figyelembe veszi.

LG Optimus F6
[+]

Az LG F sorozata pont ide készült, ahol olyan - tényleg slágergyanús - versenyzőkkel kell megmérkőznie, mint az Xperia SP, a Galaxy Ace 3, vagy éppen az Alcatel Idol S. A koreai gyártó ide dobta be az F6-ot, amely már itthon is kapható, kimondottan versenyképes áron. A feltöltőkártyás konstrukcióban 60 ezer fornintért hazavihető telefon LTE támogatással, infravörös porttal, kétmagos, Snapdragon 400-as processzorral, 4,5 hüvelykes qHD felbontású IPS panellel, 1 GB RAM-mal, 8 megapixeles kamerával, NFC-vel és 2460 mAh-s akkumulátorral rendelkezik.

Ha csak a puszta specifikációt nézzük, akkor is elmondhatjuk, hogy ez egy ütős ajánlat. Mindezeken felül kiemelendő az egyre jobbá váló felhasználói felület, a mi próbáink szerint makulátlan hangminőség és a kimondottan combos üzemidő. Az LG az utóbbi időkben rendesen ráfeküdt arra, hogy az okostelefonok ne csak egy napig bírják töltés nélkül, a kategóriabajnok G2 mellett az olcsóbb árfekvésű készülékek tulajdonosait sem hagyják ilyen szempontból magukra.

LG Optimus F6
[+]

Amikor az F5-ről tesztet tudtunk írni, még kissé szomorúan tudattuk az olvasókkal, hogy lehet, hogy az F sorozat darabjai nem lesznek itthon kaphatók hivatalosan. Ezért szolgál nagy örömünkre, hogy az F6 bekerült a kínálatba. Hamarosan érkezik a részletes teszt is, annyit előre elárulhatunk, hogy árazása és tudása alapján az utóbbi idők egyik legkiegyensúlyozottabb középkategóriás gépét ismerhettük meg.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

Hirdetés