2019. március 22., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Világszerte debütál az LG G Flex

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GSMArena

Az ázsiai premiert követően a világ minden részén elérhető lesz az LG első, hajlított OLED kijelzővel felvértezett okostelefonja.

Hirdetés

A Samsung és az LG egymással versenyezve próbálták beindítani a hajlékony OLED panelek sorozatgyártását, melyekben a hagyományos üvegszubsztrátum helyett flexibilis műanyag hordozófelület kerül bevetésre. A köré épülő készülékek első generációja azonban még merev készüléktestet kapott, így csupán a hajlított készüléktest utal a használatukra. Az LG G Flex jelenleg csak Dél-Koreában kapható, de december 6-ától Tajvanon is előrendelhető lesz, mely a kulcsfontosságú ázsiai piacokon való premiert követően világszerte a boltok polcaira kerül.

A 160,5 x 81,6 x 8,7 milliméteres befoglaló méretű, ám csupán 7,9 milliméter vastag és 177 grammos LG G Flex 6 hüvelykes 720 x 1280 képpontos megjelenítő, 13 megapixeles kamerát, LTE Advanced hálózati támogatást, 2,3 GHz-es négymagos Qualcomm Snapdragon 800 processzort, 2 GB RAM-ot, 32 GB belső memóriát, microSDHC kártyafoglalatot és 3500 mAh kapacitású akkumulátort kapott.

Hirdetés

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.