LG G Pad II 10.1 LTE - jól bevált módszerek

Bevezető, tartozékok

Az LG-nél elég mozgalmas éven vannak túl, legalábbis ami a termékbejelentéseket illeti, plusz az idei évet is igen erősen kezdték, hiszen a CES-en 21-féle díjat kaparintottak meg. Tavaly külön eseményen jelentették be a sok kritikát kapó G3 örökösét, a G4-et, amivel megint a régi fényében tündököltek a dél-koreaiak, és a Nexus vonalba is újra beférkőztek, méghozzá az 5X névre keresztelt készülékkel. Az év további részében pedig a táblagépes frontra koncentráltak, a G Pad széria ugyanis megkapta a második generációs családtagjait, amibe több termék is tartozik. Érdekes módon viszont ezek egyike sem kimondottan felső kategóriás eszköz, amikor még Berlinben Ken Honggal beszéltünk, ő azt mondta, hogy ez egy árérzékeny szegmens, ha valami nincs jól árazva, nem lehet sikeres.

Microsoft alkalmazásokat is telepítettek a tabletre
Microsoft alkalmazásokat is telepítettek a tabletre [+]

Ez mondjuk mindenre elmondható, de tény, hogy annak idején a G Pad 8.3 pont azért volt kelendő, mert egy nagyon kedvező árazást talált ki neki az LG. Azóta pedig már piacon van a középkategóriában versenyző G Pad II 8.3, a normál méretű USB-csatlakozóval rendelkező G Pad II 8.0, illetve most már itt ólálkodik tesztalanyunk, a G Pad II 10.1, mely mind közül a legnagyobb és legerősebb eszköz. Mindhárom modellben megvan tehát az, ami miatt érdemes választani, főszereplőnk például kecses külsővel, gyors és jól működő rendszerrel, valamint hosszú üzemidővel hívja fel magára a figyelmet, még SIM kártyát is fogad, bár az olcsó szó annyira nem jellemző rá, és chipset terén is érdekes döntést hozott az LG.

Méretes doboz, amiben a tablet, a microUSB kábel és a töltőfej fér meg
Méretes doboz, amiben a tablet, a microUSB kábel és a töltőfej fér meg [+]

A fehér és piros árnyalatokban pompázó papír téglatest tetején egy méretes képet látunk a táblagépről, természetesen a termék és a gyártó megnevezése sem maradt el. Ha felhajtjuk a szelence fedelét, egy zacskóban tálalva láthatjuk a G Pad II 10.1-et, mely alá egy használati útmutató, egy microUSB kábel, valamint egy 1,8 amperes töltőfej fért, a headset nem divat a tableteknél, most sem kapunk ilyet a kütyü mellé. Az újdonság kizárólag a nálunk is megforduló bronz színben létezik.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

 • Kapcsolódó cégek:
 • LG

Azóta történt

Előzmények

 • LG G4 - nehéz rajta fogást találni

  A dél-koreaiak csúcsmodellje nagyon jól teljesít, kiváló képeket készít a 16 megapixeles kamera, szép a Quantum IPS kijelző, és a rendszersebesség is szinte hibátlan.

 • LG G Pad 8.0 4G - kellemes átmenet

  A dél-koreai gyártó tovább bővítette táblagépes portfólióját, egy 8 hüvelykes IPS kijelzővel, Snapdragon 400 SoC-vel szerelt masinát adtak ki.

 • LG G Pad 7.0 - a következő epizód

  Az LG egyre komolyabban veszi a tabletes piacot, újdonságuk korrekt hardverrel rendelkezik és megkapta a legújabb rendszerfelületet is.

Hirdetés